Jedna od ako se može tako kazati, pozitivnih stvari koja nas je zadesila u zadnje vreme je ta da su se ljubitelji futsala uželeli omiljenog sporta a uz to se i posle duže pauze, na futsal sceni pojavilo više ambicioznih klubova, počev od Prve Futsal Lige Srbije pa do najnižih regionalnih liga.

U prilog tome, usled pandemije virusa Covid-19, mnoga vrsna futsal imena, su napustila inostrane klubove i vratila se na ove prostore. Takođe, neki klubovi nisu imali snage da nastave započeto pa su njihove futsal vedete promenile sredinu i pronašle sebe u ambicioznim klubovima.

Ovaj put govorimo o KMF “Novi Sad” iz Novog Sada, koji iako učesnik 3.Lige na nivou FS Vojvodina, sudeći po potezima Uprave kluba, već je uveliko napravio pravi haos na futsal nebu,naročito posle dolaska u klub jednog od najboljih futsalera sa ovih prostora Nikole Rnića Rne.

Iz Uprave KMF “Novi Sad” prenosimo vam ukratko reči zahvalnost, njihove ambicije i očekivanja u nastupajućoj sezoni:

KMF “Novi Sad” je klub koji se pod ovim imenom od pre tri godine takmiči u Trećoj Vojvođanskoj Futsal Ligi. Osnovan je na amaterskoj i drugarskoj bazi, isključivo iz ljubavi prema futsalu. Ovim putem bi kao čelni ljudi kluba, želeli da se zahvalimo prvenstveno momcima koji su u klubu od samog početka i bez kojih ovaj klub sigurno ne bi ni postojao i mi ćemo to zasigurno znati da cenimo. Kočović, Belović, Ilić, Kostić, Vlajić, Pantić, Stupar, Spaić, Tomanović, Grujić, Katana, Joksimović, Macanović, Jevremović, Mičeta, Đurić su momci od kojih većina i dalje čini okosnicu kluba.
Prošle godine u klub je došao dugogodišnji reprezentativac i veliki majstor srpskog futsala Vladimir Milosavac koji je postavljen za šefa stručnog štaba, a zajedno sa njim i nekoliko kvalitetnih pojačanja, Simić, Jašić, Petrić, Vidosavljević. Želeli bi da se naročito zahvalimo gradu Novom Sadu na velikoj pomoći kao i nekolicini zaljubljenika u futsal, gospodinu Milanu Beloviću i firmi ,, Bemix” iz Trebinja kao i firmi ,,Max bet”.
Pred predstojećou ezonu smo nakon nekoliko pokušaja pred sebe stavili cilj da probamo da uđemo u viši rang, Drugu Futsal Ligu Srbije a veliku pomoć kao i ogromnu zahvalnost dugujemo firmi ,,Galens Invest” i gospodi Nebojši Petriću i Saši Galiću, koji su nam pomogli da angažujemo četiri vrhunska pojačanja, velike majstore futsala. Golmana Aleksu Antonić iz KMF”Zemun Samo Pravo” Srđana Stanića iz KMF “Bečej”, Nenada Krstića iz KMF “Loznica Grad” i najnovije pojačanje, maestralnog Nikolu Rnića iz KMF “Crvena Zvezda”, kojeg ne treba posebno predstavljati.
Pozivamo sve one koje vole futsal da nas podrže u ostvarivanju našeg cilja!

Sportski pozdrav iz Novog Sada za Futsal Balkan i sve ljubitelje futsala!!

https://www.facebook.com/futsalbalkan/photos/a.295849188560/10159397027543561/?type=3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.