Spektakularnom derbi utakmicom između ekipa Palež i Zemun Samo pravo nastavljeno je takmičenje u omladinskoj ligi Beograda.

Susret u Obrenovcu opravdao je očekivanja i publika je mogla da uživa u sjajnoj futsal predstavi u kojoj je viđeno čak 17 golova i neverovatan preokret u režiji, po mnogima najboljeg igrača ove lige, Miloša Tadića. Palež je posle 20 minuta pred svojim navijačima gubio rezultatom 2:3, a najbolji pojedinac prvog dela igre bio je kapiten Zemunaca Milenović koji je postigao het trik. Nastavak je doneo još dva gola gostima koji su imali ubedljivu prednost i sredinom drugog dela igre vodili su rezultatom 2:5. Tada na scenu stupa Miloš Tadić! Iz nepoznatih razloga Tadić nije stigao na početak ove utakmice, ali je pokazao koliko mu je dovoljno da napravi čudo! Od ulaska u igru pa do kraja utakmice Tadić je postigao pet, a namestio dva gola i kreirao je preokret za pobedu Paleža rezultatom 10:7! Zaista nesvakidašnja situacija koja je potvrdila da obrenovački, ali i srpski futsal ima svetlu budućnost.

Drugi meč dana koji su trebali da odigraju FON i Banjica registrovan je službenim rezultatom u korist FON-a, pa će se u polufinalu lige sastati Palež i Banjica, odnosno Zemun Samo pravo i FON. Detalje sa derbi meča omladinske lige Beograda možete videti u foto galeriji na početku teksta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.