Završeno je takmičenje omladinske futsal lige Vojvodine.

Neizvesno je bilo do poslednjeg kola u kom su Leteći Holanđanin i Forum u direktnom duelu odlučivali o pobedniku. Ekipi iz Vrbasa bio je dovoljan i remi, dok su Vrščani morali do trijumfa koji su, na kraju, u neizvesnom meču pred oko 200 gledalaca i uspeli da ostvare. Nije sve krenulo najbolje za goste jer je Lazar Radanović u 4. minutu pogodio za prednost tima iz Vrbasa. Ipak, do odlaska na odmor potpuni preokret Vrščana u režiji najboljeg pojedinca ove utakmice Predraga Radaka koji je golovima u 6. i 16. minutu postavio konačan rezultat prvog poluvremena! Na startu nastavka dirigentsku palicu u timu Foruma preuzeo je Lazar Radisavljević! Pogodio je u 24. , pa u 27. minutu za prednost gostiju od 4:1. Avdalović i Lepojević u 31. , odnosno 32. minutu vratili su Leteće Holanđane na gol zaostatka, ali je Radak odbio taj nalet pogotkom u 35. minutu. Da se uđe u neizvestan finiš pobrinuo se Mitar Eraković koji je u 37. minutu smanjio na 5:4, ali je Predrag Radak golom u samom finišu stavio tačku na meč i doneo titulu Forumu! Oba tima su pokazala da imaju svetlu budućnost, a pored Foruma koji je osvojio titulu u Vojvodini, pehar najbolje omladinske ekipe regiona podigli su FON (Beograd) i Ekonomac (Zapadna Srbija).

Leteći Holanđanin – Forum 4:6 (1:2)

Strelci: Radanović 4. , Avdalović 31. , Lepojević 32. i Eraković 37. – Radak 6. , 16. , 35. i 40. i Radisavljević 24. i 27.

Leteći Holanđanin: Tepavčević (kapiten), Radanović , Dakić , Radović , Avdalović , Pravilović , Lepojević , Kantor , Karaulac , Eraković , Mizdrak . Šmit , Danilović, Marković.

Trener: Igor Miricki.

Forum: Kikoš , Radisavljević (kap.), Radak , Sinđelić , Samardžija , Janković , Đorđević , Bogdanov , Draškić , Tomaš.

Trener: Nenad Varađan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.