Čovek preokreta u utakmici između KMF “Novi Pazar” i KMF “FON”, strelac dva pogotka Ninoslav Aleksić, dao je svoj komentar o meču.

Skromni Kragujevčanin Nino, u utakmici sa FON-om, pokazao je da je sa pravom dobio poziv selektora Ivančića za nastupe u futsal reprzentaciji Srbije. Po ko zna koji put ove godine, igrač trenutka, poteza, na pravom mestu u pravo vreme, igrač koji oduševljava publiku gde god se igra dao je svoje viđenje utakmice protiv FON-a:

Sjajna utakmica za nas , možda i naša najbolja partija ove sezone!!

Konačno smo odigrali onako kako se očekuje od nas.Rezultat možda nije visok, ali smo u potpunoati zaslužili pobedu. Ispoštovati smo sve zamisli našeg šefastruke Marka Gavrilovića, koji nam je analizirao protivničku igru na najbolji mogući način i dosta nam olakšao u igri, znali smo sta treba da radimo da bi došli do pobede.

 

Posebno bi pohvalio Admira Mujovića, kojem je ekipa na prvom mestu i koji je i pored povrede stao na gol i pomogao nam svojom odličnom partijom da dodjemo do veoma važna tri boda sa kojima prolećni deo sezone čekamo kao drugi na tabeli Prve Futsal Lige. Srbije!!!

Hvala na pozivu i sportski pozdrav za sve koji prate Futsal Balkan!!!

Podsećamo da je meč KMF “Novi Pazar” – KMF” FON ” završen rezultatom 3:2 (0:1).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.