Omladinska reprezentacija Srbije, igrači do 19 godina starosti, odigraće dve prijateljske utakmice protiv nacionalnog tima Španije.

Furija će početkom 2019. godine gostovati u Gornjem Milanovcu i Čačku, a selektor Orlića Vladimir Prša Jovanović objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće duele. Na spisku se nalaze:

GOLMANI:

Mihailo Margetić KMF FON

Nemanja Milanović KMF Ekonomac

Vladan Koljajić KMF Metalac Kolorado

IGRAČI:

Aleksandar Mandić KMF SAS

Zoran Arđelan KMF Pčinja

Matija Urošević KMF Jastrebac

Andrej Vlajković KMF Olimp

Đorđe Rosić KMF Metalac Kolorado

Nemanja Dimitrijević KMF Ekonomac

David Miković KMF Olimp

Miloš Tadić KMF Palež

Nikola Milašinović KMF Požarevac

Marko Stojanović KMF Ekonomac

Lazar Marinković KMF Ekonomac

Jovica Petrović KMF Metalac Kolorado

Dušan Jeremić KMF Požarevac

Jovan Urošević KMF Metalac Kolorado

dok se u stručnom štabu pored selektora Vladimira Prše Jovanovića nalaze i trener Marko Gavrilović, trener golmana Ivan Mandić, doktor Željko Ćurči, fizioterapeut Branislav Radenković i tim menadžer Igor Gačić.

Pre dve provere protiv jedne od najboljih svetskih selekcija ovog uzrasta Orlići će se okupiti u Vrnjačkoj Banji u sredu 9. januara i treniraće sve do 13. januara kada je zakazana selidba u Čačak. Prva prijateljska utakmica između Srbije i Španije odigraće se u utorak 15. januara u Gornjem Milanovcu sa početkom u 19 časova, dok je drugi meč zakazan za sredu 16. januar takođe od 19 časova. Biće ovo odlična provera u kojoj će omladinci Srbije videti gde se trenutno nalaze u odnosu na sam vrh svetskog futsala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.