Povodom novog okupljanja reprezentacije Srbije u futsalu do 19 godina (U19), razgovarali smo sa selektorom Vladimirom Pršom Jovanovićem o predstojećim pripremama u Staroj Pazovi i dve prijateljske utakmice koje će “Orlići” odigrati u sklopu priprema, sa selekcijama Mađarske i Slovačke, kao i daljim planovima stručnog štaba.

Najpre srdačan pozdrav za sve čitaoce vašeg sajta.
Našu futsal reprezentaciju do 19 godina očekuje okupljanje od 07.11.2019.godine u Staroj Pazovi kao i dve premijerne utakmice u Mađarskoj protiv reprezentacije domacina i reprezentacije Slovačke.
Posle 3 okupljanja po 4-5 dana u poslednjih par meseci doslo je vreme za ono pravo!!!
Pripremne utakmice će dečacima pomoći da steknu iskustvo u realnoj igri,a stručnom štabu naše selekcije, da uvidi na čemu moramo najviše raditi na sledećim okupljanjima.Igraci su zdravi i siguran sam da sa nestrpljenjem iščekuju ova dva duela na kojima će braniti boje svoje zemlje.
Uskoro pocinje i liga za kadete po regionima, pa ćemo tako imati i uvid u formu igrača koji su trenutno u reprzentaciji, ali i da brižljivo pratimo i sve ostale dečake i tako širimo bazu igrača za sledeća okupljanja.
Naš stručni štab ima veoma zahtevan zadatak,a to je da pored vođenja reprezentacije Srbije do 19 godina, ne dozvolimo sebi taj luksuz da nam promakne nijedan igrač koji ima potencijala bavljenja futsalom.
Hvala vam sto nas pratite i dajete ogroman doprinos popularnosti naseg sporta !
💪💪💪

Hvala gospodinu Jovanoviću, poželimo “Orlićima” sreću na svojim debi utakmicama u kojima će sa ponosom nositi dres sa državnim grbom a mi ćemo se potruditi da ispratimo pripreme u Staroj Pazovi kao i obe utakmice u Mađarskoj.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.