U okviru 9.kola Prve Futsal Lige Srbije u Hali Pendik u Novom Pazaru, odigraće se meč koji će najverovatnije odlučiti koja ekipa sa drugog mesta čeka proleće u Prvoj Futsal Ligi Srbije,između ekipa KMF “Novi Pazar” i KMF “FON”.

Gospodin Marko Gavrilović trener Novog Pazara: 

Mi smo u prethodnom kolu, aposlutno zasluženim porazom od ekipe Zemun Samo Pravo, propustili šansu da osiguramo drugo mesto. Imamo jos jednu priliku, na domacem terenu protiv FON-a, gde nas pobeda ostavlja na drugom mestu na tabeli a poraz nas spušta nekoliko mesta na tabeli niže. Bez ozbira što nastupamo bez Predraga Jovanovica i Mirze Hota, verujem da, da ako odigramo maksimalno odgovorno i požrtvovano, možemo do pobede u ovom meču i drugog mesta na tabeli. Ako sa druge strane, odigramo onako kako smo odigrali većinu mečeva ove polusezone, mislim da u meču sa Fonom nemamo nikakve šanse.
Ovo je pravi meč za nas u pravo vreme, meč koji će pred zimsku pauzu da nam pokaže da li smo ili nismo tim i koji su nam realni dometi ove sezone.

Gospodin Đorđe Pantelić trener FON-a:

Očekuje nas poslednje kolo jesenjeg dela u kome se sastajemo sa vicešampionom Srbije, ekipom Novog Pazara. Rezultat utakmice direktno će odlučiti koja od ove dve ekipe će najverovatnije zimovati na drugom mestu prvoligaške tabele. Pokušaćemo da na ovom teškom gostovanju “ukrademo” bodove, a to možemo samo sa maksimalnim zalaganjem svakog pojedinca. Mislim da smo se dobro spremili za ovaj meč tokom prethodne sedmice, iako imamo i dalje kadrovskih problema vezanih za povrede igrača. U ovom duelu nema mnogo taktičkih tajni, jer se ekipe medjusobno odlično poznaju. Odlučiće trenutna inspiracija i iskazana energija. Naši momci su svesni značaja ove utakmice i siguran sam da će dati sve od sebe kako bismo izborili povoljan rezultat.

Zahvaljujemo se g.Marku Gavriloviću i g. Đorđu Panteliću na izdvojenom vremenu i saradnji sa Futsal Balkanom, i koji direktno utiču na popularizaciju futsala na našim prostorima i podsećamo da se utakmica KMF “Novi Pazar” – KMF “FON” igra 22.11.2019.godine u Hali Pendik u Novom Pazaru sa početkom od 19:00 časova.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.