Odigrana su dva meča Druge Futsal Lige…

Dva meča Druge Futsal Lige Srbije odigrana su u Zrenjaninu i Novom Sadu. Domaćini su bili neumoljivi i opravdano ostavili bodove na svom parketu. KMF “SAS” je savladao KMF “Tisa” Novi Bečej  rezultatom 8:3 (1:1) Nakon nerešenog rezultata na poluvremenu, goloom Novakovića, potom prelepim pogotcima Lojpura i Aranitovića, domaći tim stvara razliku koja im garantuje sigurniju završnicu. Nakon 4:2 pogotkom Virijevića igrom sa golmanom igračem koja se tada isplatila gostima, sledi od 33.minuta goleada “Žute podmornice” obzirom da su gosti do kraja meča igrali sa pet igrača u polju. Na kraju mač sa dve oštrice nije se isplatio gostima iz Novog Bečeja tako da je konačan rezultat nakon 40.minuta igre 8:3 (1:1).

U Spensu, KMF “Novi Sad ” je bez problema savladao goste iz Beograda, KMF “Student” rezultatom 6:0 (3:0) uz dvostruke strelce Stamenića i Stanica i reprezentativca Davora Popovića i Dlobodana Lazića koji su po jednom pogodili mrežu Brograđana.

Srđan Stanić posle meča je izjavio…

U Prvoj Futsal Ligi Srbije, odložen je meč između KMF “Novi Pazar” i KMF “Bečej” zbog mnogobrojnih povreda u zadnja dva susreta igrača Bečeja i bolesti igrača. Po nekima uvek nezadovoljni Pazarci iz svog tabora optužuju Medicinsku komisiju Fudbalskog Saveza Srbije (FSS) za neregularnu odluku o odlaganju meča.

Pogledajte izjavu Ismaila Dupljaka, Sportskog direktora kluba iz Novog Pazara:

Odluka o odlaganju utakmice:

Da li iz KMF Novi Pazar stižu opravdane optužbe procenite i dajte vaš komentar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.