U utakmici bez prisustva publike u Hali Pinki u Zemunu, KMF “Zemun Samo Pravo” je osvojio prva tri boda protiv favorizovanim gostiju KMF”Ekonomac” iz Kragujevca.

Izeda da je pauza u prvenstvu dobro došla Zemuncima da se spreme pošto su imali vremena za mini pripreme za možda i jedan od odlučujućih mečeva.

Nasuprot njima, prošligodišnji prvak je imao zgusnut raspored utakmica na dva fronta i znatno opterećeniji ušao u meč.

Bukvalno iz prve šanse domaći su poveli preko Mandić Miloša u 5.minutu. Izjednačujući pogodak za goste, ujedno i za nerešeno pred odlazak na poluvreme za goste postiže Milosavljević Lazar u 13.minutu. Do kraja poluvremena ređale su se šanse ali je rezultat ostao nepromenjen.

Na 2:1 povisio je Milosavljević Branislav u 25.minutu da bi Digić u 26.minutu izjednačio rezultat. Vođstvo domaćinu od 3:2 donosi dvostruki strelac Milosavljević Branislav, da bi konačan rezultat za prva tri boda domaćina u postigao Đuričić Dušan. Ističemo izuzetno fer i korektno ponašanje svih aktera utakmice pred zbog kazne nažalost samo 36 posetilaca (po odobrenom (spisku).

Ekonomcu ostaje žal za propuštenom prilikom da iz Beograda donese tri boda, dok domaćinu ostaje nada da je ova pobeda protiv renomiranog protivnika, prekretnica za naredni deo takmičenja.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.