Ninoslav Aleksić obeležio 1.kolo Prve lige het-trikom u derbiju, Pazara i Kalče! Svi golovi iz Niša

Već u prvom kolu sastali su se dva od tri favorita za titulu.

U “Čairu” je domaćin koji je bio hit drugog dela sezone sa proverenim snagama pojačan reprezentativcem Ramićem poveo 2:0 i činilo se da ide ka sigurnoj pobedi, ali tako nije mislio jedan od najboljih igrača naše lige Ninoslav Aleksić koji je do poluvremena smanjio na 2:1, a sa dva gola u drugom poluvremenu, pobedonosni 27. sekundi pre kraja doneo veliku radost Pazarcima! Pogledajte sve pogotke na našem youtube kanalu

Crvena Zveda je bila sigurna u Blacu i slavila sa 7:0, istakli su se Stanojević3, Perić, Tales, Kopanja i Petrov.

U Novoj pazovi viđena je velika borba od ekipa od kojih se očekuje velika borba za svaki bod, a gost ekipa Wintera golovima Ristića, Rančića i Jovanovića odnela 3.boda za Niš, dok su utešne golove za domaćina postigli Šošo i Živić.

U derbiju Beograda ekipa Fona je opravdala ulogu favorita i slavila sa 4:0 golovima Petraševića, Aleksića, Krasnića i Majstorovića protiv povratnika u društvo najboljih ekipe Zemun Samo Pravo.

U Vranju je gostovao podmlađeni šampion Ekonomac koji je sjajno počeo utakmicu i poveo sa 4:1, ali su silno pojačani domaćini dodali gas i slavili sa 8:4, golove za domaćina postigli su Dodić3, Trajković, Nikolić, Milosavljević, Krstevski i Dimitrijević, dok su precizni za šampiona bili Stojčevski, Vasić, Digić i Vranić.

Kompletni rezultati:

Jastrebac – Crvena Zvezda 0:7

Fon – Zemun 4:0

Vranje – Ekonomac 8:4

Nova Pazova – Winter 2:3

Kalča – Novi Pazar 2:3

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.