Redakcija Futsal Balkana došla je do fotografije koja je raspalila maštu svim Zemuncima!

Da li je u pitanju nova transfer bomba i specijalni džoker iz rukava predsednika KMF Zemun Samo pravo Miroslava Marjanovića ili je nešto drugo u pitanju?! Nismo mogli da ne postavimo prvo sami sebi, a zatim i upravi drugoligaša iz Zemuna, ali i samom Milunu Božiću pitanje kada smo ga videli sa dresom KMF Zemun Samo pravo, sve sa prezimenom i brojem 13! S obzirom da transfer pijaca neće biti otvorena uskoro i da je, nekada jedan od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima, a sada iskusan igrač koji svojim potezima futsal podiže na nivo umetnosti, važan šraf u mašineriji valjevskog RB-a, sa razlogom smo potražili objašnjenje ove slike.

Nije tajna da je nekadašnji igrač upravo Zemuna, Mungosa i Ekonomca, kao i reprezentacije Srbije Milun Božić veliki prijatelj sa većinom igrača zemunskog drugoligaša. Prijateljstvo popularnog Limuna i Zemunaca datira još iz perioda kada je nastupao za tim iz dvorane ‘Pinki’, ali i Mungose, a upravni odbor ove ekipe iskoristio je priliku da Božiću uruči poklon – dres sa njegovim prezimenom i brojem 13, uz nadu da će u bliskoj budućnosti zaigrati za ovaj tim.

Uprava KMF Zemun Samo pravo, na čelu sa Miroslavom Marjanovićem, popularnim Medžikom, moraće ipak da izvede neku magiju kako bi Božića dovela u svoje redove, jer kako je sam igrač istakao, mnogo toga bi moralo da se poklopi kako bi publika u dvorani ‘Pinki’ gledala njegove čarolije:

– Imam puno prijatelja u ovom klubu i svakako da me je ovaj poklon obradovao. Ipak, zbog udaljenost, porodice i mog posla nije baš najrealnije da ovaj dres obučem i na zvaničnoj utakmici. Takođe, veoma mi je lepo u RB-u i trenutno su mi svi planovi vezani za tim iz Valjeva – istakao je Milun Božić.

Slika je svim navijačima Zemuna sigurno zagolicala maštu, a uprava ovog kluba je formiranjem ekipe koja trenutno nastupa u drugoligaškom karavanu pokazala da poseduje magiju kada su transferi u pitanju. Da li će zemunska publika imati prilike da uživa u čarolijama Božića koji svojim potezima futsal podiže na nivo umetnosti ostaje da se vidi u nekom narednom periodu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.