Student i Palež najavili borbu za pehar i plasman u viši rang, Bjankoneri iznenadili Intelektualac.

Student je u svojoj prvoj zvaničnoj utakmici odigrao za destku i slavio protiv ekipe Oftal- C sa 8:1.

Ono sto se znalo sada se i obistinilo – Student je ekipa za viši rang, a igrači kao što su Sokić, Veličković, Šmrkić, Simčević… zaslužuju Drugu ligu Srbije.

Na utakmici protiv Oftala istakao se Simčević sa tri, Glavonjić dva,  Pavlović dva i golman Sokić sa jednim golom.

U super uzbudljivoj utakmici u Rakovici, drugi konkurent za plasman u viši rang ekipa Obrenovačkog Paleža predvođena Vladimirom Jovanovićem sa klupe, slavila je 7:6, protiv dojučerašnjeg drugoligaša Ekonomista, golom Stojkovića tridesetak sekundi pre kraja utakmice.

Na otvaranju sezone u hali “Ranko Žeravica” ekipa FK Bjankoneri futsal je pripredila iznenađenje i slavila 5:4, protiv favorizovanog Intelektualca.

Blistao je veliko pojačanje ” Zebri” Aleksandar Perišić, koji je i ovaj put pokazao da je na daleko višem nivou od Treće lige.

Perišić je doveo u vodstvo goste  svojom minijaturom, kada je izbacio dva igrača i neumoljivo poslao loptu u mrežu domaćina.

Intelektualac je imao više od igre, sto im se isplatilo i golom Bukumirovića su stigli do izjednačenja, a u zadnjim trenucima prvog poluvremena su imali idealnu šansu da preokrenu rezultat, ali je udarac Petkovića iz kaznenog udarca sa deset metara zaustavio golman Ljubić.

Kada je Jovanović, okrenuo igrača na ledjima i doneo novo vodstvo Bjankonerima, a na to se nadovezao Topuzović, koji je svojom hitrinom presekao jedan poprečan pas i u situaciji 1 na 1 doneo dva gola prednosti gostima pobednik se već naslućivao.

Domaćin je krenuo sa igrom bez golmana što mu je donelo smanjenje rezultata na 3:2.

Ipak najlepši detalj utakmice je još jedan gol Perišića koji je presečenu loptu, domaćina u igri sa pet igrača preko celog terena milimetarski precizno poslao u gol Intelektualca.

Tačku na pobedu Bjankonera stavio je golman Ljubić svojim prvencem preko celog terena.

Domaćin je do kraja uspeo da ublaži poraz.

Rezultati:

Student – Oftal C 8:1

Ekonomist – Palež 6:7

Intelektualac – FK Bjankoneri futsal 4:5

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.