U petak od 19h biće odigrana prva od tri moguće utakmice finala play off-a za sezonu 18/19!

Da li će Ekonomac nastaviti dominaciju na srpskoj futsal sceni ili  će Novi Pazar predvođen jednim od najtalentovanijig srpskih trenera ispisati istoriju saznaćemo u narednih desetak dana.

Svoja očekivanja o finalnoj seriji dao nam je trener Novog Pazara Marko Gavrilović:

Ekonomac je dugogodišnji šampion države i jedini profesionalni tim u Srbiji. Svima koji prate futsal je jasno da oni u finalnu seriju ulaze kao apsolutni favoriti. Mi smo u dobroj formi, u zadnjih dva meseca odigrali smo nekoliko mečeva na vrhunskom nivou. Siguran sam da ćemo na teren izaći sa stavom i idejom kako da pobedimo Ekonomac. Uz to, kako smo Ninoslav Aleksić i ja Kragujevčani, verujem da ćemo u petak u hali Jezero imati veliku podršku lokalnih ljubitelja futsala.

Očekivanja iz tabora šampiona preneo nam je igrač koji će u petak proslaviti jubilej 150. utakmicu u dresu Ekonomca Nemanja Momčilović:

Što se tiče očekivanja u finalu , za nas je ovo bila jako naporna i duga sezona, 10 meseci smo trenirali da bi se našli u situaciji u kojoj smo trenutno. Dosta smo bili osporavani ,pogotovu nakon dva poraza od Pazove i N.Pazara, ipak smo podigli formu za ono što je najbitnije , osvojili kup, izbacili Srpsku u polufinalu i ponovo demonstrirali silu . U samom finalu mislim da nema favorita , ali bih blagu prednost dao gostima , na svakom polju su odlični, od golmana do pivota , i zaslužuju svaki respekt.

Iskorisitio bih priliku da pozovem naše navijače da dođu u što većem broju i tako otvorimo ovu seriju pobedom u našu korist i revanširamo se gostima za ono što su nam priredili u Pazaru , ali na sportski način .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.