Pred nama je nekompletno 6.kolo Prve Futsal Lige Srbije u kojem je odložena utakmica između KMF “Vranje” i KMF “Winter Sport” iz Niša zbog bolesti gostujućih igrača.

Peto kolo će se odigrati u petak 03.10.2020.godine zbog okupljanja reprezentacije Srbije uoči baraža protiv selekcije Finske. Obzirom na to, kakav god rezultat postigli na svom terenu u Hali Pendik protiv ekipe KMF “Kalča” iz Niša, ekipa KMF “Novi Pazar” će posle prošlonedeljnog nerešenog rezultata u derbiju sa ekipom KMF “Crvena Zvezda”, zadržati vodeću poziciju na tabeli Prve Futsal Lige Srbije.

U Beogradu će snage odmeriti KMF “Zemun Samo Pravo”, koji je posle prvog trijumfa, prethodno kolo poklekao u Nišu protiv ekipe Winter Sporta i KMF “FON” koji je protiv ekipe KMF Konjarnika odigrao nerešeno 2:2. Može li tim pod vođstvom Paje Gradića iznenaditi “studente” videćemo u petak.

Pored Konjarnikom je novi izazov u vidu KMF “Crvena Zvezda”. Da li će momci Mikija Kapela, posle teške utakmice protiv FON-a, ponoviti dobru igru i protiv Crvene Zvezde, koja je u prethodnom kolu u derbiju protiv Novog Pazara-Eldina Redžovića dvostrukog strelca, odigrala tešku utakmicu i tek u poslednjim trenucima, u 38.minutu preko kapitena Perića uspela da izjednači na 2:2, videćemo na parketu Hale Ranko Žeravica.

Mogu li momci iz Ekonomca ponoviti odličnu igru iz Jezera gde su odoleli ekipi Vranja i posle nerešenog rezultata 2:2 uraditi nešto više u Novoj Pazovi, ili će iskusni igrači domaće ekipe KMF “Nova Pazova” doći do prvih bodova protiv do skora neprikosnovenih kragujevčana od kojih su da podsetimo izgubili poslednje finale Kupa Srbije…

Parovi 6.kola Prve Futsal Lige Srbije čije su utakmice na programu 30.10.2020.godine:

KMF “Novi Pazar” – KMF “Kalča” 17:00 časova,

KMF “Zemun” – KMF “FON” 19:00 časova,

KMF “Nova Pazova” – KMF “Ekonomac” 20:00 časova,

KMF “Crvena Zvezda” – KMF “Konjarnik” 21:00 časova,

KMF “Vranje” – KMF “Winter Sport” je na programu 18.11.2020.godine sa početkom u 19:00 časova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.