Posle fantastičnih igara u ekipi Slavia iz Praga i postizanja het-trika na utakmici protiv ekipe Helas iz Brna u okviru 7.kola Češke Varta Futsal Lige, kontaktirali smo našeg internacionalni g. Marka Radovanovića da nam prenese svoje utiske sa utakmice, kretanjima i situaciji u Češkom futsalu.

Pozdrav svima u Srbiji!!!

Što se tiče poslednje utakmice, dobili smo Helas iz Brna 7:6, i trenutno smo četvrti na tabeli sa osvojenih 15 bodova iz 7 utakmica.

Kao što ste spomenuli, nastupam za futsal klub Slaviu iz Praga. Na ovoj utakmici sam postigao 3 gola, inače svoj drugi het-trik od kada sam ovde, a došao sam u januaru mesecu 2019.godine.

Inače prošle sezone, u klubu je bilo 4 Srbina, a sada samo 2, trener Božović i ja. Napominjem da je liga u Češkojj jako kvalitetna, ima 4-5 ozbiljne ekipe gde se veoma dobro i mnogo ulaže, i iz godine u godinu su sve jači klubovi a samim tim i liga. Po mom mišljenju najbolje dve ekipe su Sparta i Era Pak, dok su tu još Svarog Teplice i Plzen i naravno mi!!! Ekipa Slavia!!!

Prag je veoma lep grad, dobro se osećam ovde, prihvaćen sam na najbolji mogući način i nadam se da će tako i ostati u buducnosti.

Što se tiče gradskog rivala ekipe Sparte, ima najviše dobrih individualnih igrača, ja edan od njih je naš Mladen Kocić Cipi. Prošle sezone su osvojili titulu, tako da ove godine igraju UEFA Futsal Ligu Šampiona i kao prvi u grupi su prošli u Elite round.

Srdačan pozdrav za sve čitaoce Futsal Balkana a naročito u Srbiji od Marka Radovanovića iz Češke!!!

One Comments

  • Pingback: ПАЛАНАЧКИ ФУТСАЛЕР МАРКО РАДОВАНОВИЋ ПОСТИГАО ХЕТ-ТРИК НА УТАКМИЦИ ПРОТИВ ХЕЛАСА – ПАЛАНКА ДАНАС

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.