Uoči derbi utakmice KMF Novi Pazar i KMF Winter Sport, razgovarali smo sa renomiranim trenerom Novog Pazara, Markom Gavrilovićem koji je za veoma kratko vreme doveo ekipu na viši nivo.

Očekivanja pred utakmicu protiv wintera?

Čeka nas uz utakmicu Fon-Zvezda derbi kola. Jako bitna utakmica za nas jer dolazi nakon poraza od Zvezde u Beogradu a nakon toga nas čekaju i dva gostovanja. Winter igra odlicno, tvrdo, organizovano, kolega Vukmirović je ukomponovao dobro tim. Rančić diriguje igrom a Jovanović iz kola u kolo igra sve bolje. Očekujem zanimljiv i neizvestan meč. Postavili smo sebi visoke ciljeve ove sezone i pobede na domaćem terenu su ‘moranje’.

Da li je obzirom da su tri igrača bila u reprzentaciji to uticalo na pripremu za utakmicu ili da li je to pomoglo odnosno koliko je to uticalo na tim?

Poziv za državni tim je velika čast za svakog igrača. Svi su igrali dobro u reprezentaciji, imali bitne uloge, što je dokaz da se u klubu dobro radi. Nije lako organizovati trenažni proces bez tri jako bitna igrača i svaki njihov odlazak se oseti i i kasnije i odrazi u igri. Kako je nama, tako je i ostalim timovima sa reprezentativcima. Nije lako sve to ukomponovati ali što se mene lično tiče, voleo bi da naredni put dobije pozive jos vise igraca.

Da li će povratak publike biti novi vetar u ledja igračima?

Svakako, futsal se i igra zbog publike. Valjda naš sport dobije vremenom publicitet kakav zaslužuje i jednog dana sve hale u Srbiji tokom futsal mečeva budu pune kao u Španiji, Portugalu, Italiji… Znam da su se ljudi u Pazaru uželeli futsala, jer nisu gledali zvanični meč od juna. Nadam se da će hala biti puna i da će nas publika nositi do nove pobede.

Zahvaljujemo se gospodinu Marku Gavriloviću na odvojenom vremenu i želimo njemu i igračima uspeha u daljem nastavku sezone!!!

One Comments

  • Niske 01 / 11 / 2019 Reply

    Najgore govedo koje se pojavilo u futsalu u Srbiji..sreca da je otisao u pravi klub za njega, tu treba da ostane sto duze!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.