Kao što smo ranije najavili, posle mlade reprezentacije Srbije U19 koja je odradila pripreme u Vrnjačkoj Banji pod vođstvom selektora Vladimira Prše Jovanovića uz svesrdnu pomoć Marka Gavrilovića i trenera golmana Ivana Mandića, u Vršcu se na mini-pripremama okupila seniorske reprezentacija Srbije.

Na spisku selektora Gorana Ivančića, u sklopu priprema za baraž mečeve protiv reprezentacije Finske, u Vršcu od 29.06.2020.godine do 03.07.2020.godine u Hali Milenijum se nalaze sledeći igrači :

-golmani Nemanja Momčilović (Mostar) i Slobodan Tomić (FC Kemi, Finska),
-igrači Dragan Tomić, Jovan Lazarević (Hale Guik, Belgija), Strahinja Petrov, Davor Popović, Andreja Stojčevski (Crvena zvezda), Pavle Pešić (FON), Stefan Aleksić (Vranje), Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Denis Ramić (Kalča), Lazar Milosavljević (Vesprem, Mađarska), Aleksandar Gavrilović (Kečkemet, Mađarska) i Miloš Simić (Haladaš, Mađarska).
Na ovim mini pripremama se neće pojaviti na svom debiju za seniorsku reprezentaciju Srbije mladi U-19 reprezentativac Srbije golman Luka Đorđević, član Silika iz Slovenije, koji se uz dozvolu selektora gospodina Gorana Ivančića zbog povrede nije odazvati pozivu. Dok su dozvolu selektora da se pripremama priključe 30.06.2020.godine dobili Dragan Gale Tomić i Marko Pršić. Debitant na ovom okupljanju je Slobodan Tomić golman FC Kemi iz Finske

http://www.futsalbalkan.com/srbija/reprezentativci-srbije-u19-seniori-posle-duze-pauze-ponovo-na-okupu/

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.