Ponedeljak 18. februar 2019.

SC ‘Voždovac’ na Banjici bio je poprište meča 12. kola Druge futsal lige Srbije između Banjice i Kolubare. Još jedna pobeda Banjice pred domaćim navijačima, a šta se sve dešavalo na ovoj utakmici možete videti na sledećem linku:

BANJICA OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA! KOLUBARA PALA U SC ‘VOŽDOVAC’! (VIDEO)

Posebno emotivan momenat desio se u 25. minutu. Akcija Banjice u kojoj su učestvovali svi igrači krenula je preko Simeunovića koji je loptu poslao Eteroviću, ovaj je spustio ‘na sidro’ ka Krstiću. Krstićeva povratna lopta stigla je do Kanjevca, a Dušan Kanjevac je udarcem ‘iz kolena’ pogodio mesto gde se spajaju stativa i prečka. Šta je to toliko posebno kod ovog gola, osim što je popularni Duća ‘ubio pauka’ u golu Kolubare?!

⚽ Dušan Kanjevac KMF Banjica Beograd 💪🙌

💣💣💣Selimo se na terene Druge futsal lige Srbije i utakmicu između Kmf Banjica Beograd i Futsal club Kolubara koju je obilježio ovaj emotivan trenutak za sve prisutne u hali SC Voždovac, bomba za tv špice povratnika na teren Dušan Duća Kanjevac koja je 'ubila pauka' u golu Kolubare 💣💣💣 Kanjevac je doneo pobedu Banjici pošto je pobedio u svojoj utakmici života, u borbi protiv podmukle bolesti koja je pokušala zauvek da ga odvoji sa terena! 💪🙌🙌🙌 ⚽ Uživajte u golu Dušana Kanjevca i proslavi njegovih prijatelja i suigrača, a priču o ovom rođenom pobedniku pročitajte uskoro na našem sajtu! 🙌 🎥 Video credits: Srbija futsal uzivo https://youtu.be/9AWk_JubsfY 🎥

Gepostet von Futsal BALKAN am Dienstag, 19. Februar 2019

 

Dušan Kanjevac je jedan od igrača koji je u KMF Banjica od samog početka. Posle početnog navikavanja na futsal, Kanjevac je postao jedan od najboljih futsalera Banjice. A onda…

Onda su mi dijagnostikovali tumor, koji se proširio, prognoze lekara nisu bile najbolje. Život mi se preokrenuo nakon toga, nikada sebe nisam mogao da zamislim u sličnoj situaciji, ali jednostavno kada se tako nešto dogodi jedino što neko može da uradi jeste da se bori. Imao sam prvu operaciju u aprilu, a nakon toga i niz ciklusa hemoterapija, što je bilo izuzetno naporno. Uz veliku podršku prijatelja, porodice i devojke uspeo sam sve da izdržim. Posle završetka hemoterapija, usledila je druga operacija u oktobru koju sam dosta dobro podneo, rezultati su bili odlični i uspeo sam da se vratim normalnom životu.

Svi u klubu su ostali u šoku i pružili su podršku svom igraču koji je izašao na malo drugačiji teren kako bi izborio pobedu u najvažnijoj utakmici života! Niko nije verovao da će Dušan tako brzo uspeti da pobedi podmuklu bolest i vrati se na teren. A onda, na debiju u Drugoj futsal ligi Srbije – gol za tv špice i još jedna pobeda!!!

Od prvog dana nakon što mi je otkrivena bolest sam jedva čekao da se vratim na teren i da nastavim svoj fudbalski život. Osetio sam sreću kada sam izašao na teren i želja koju sam imao a to je da postignem pogodak mi se ostvarila. Bio sam presrećan zbog toga što je većina mojih najbližih prijatelja koji su me i bodrili tokom lečenja bila u tom trenutku u hali. Ovaj pogodak posvećujem svima njima i želim da im se zahvalim za sve što su uradili i što rade za mene. Neka ovaj pogodak obeleži moju borbu sa bolešću, njen kraj i početak novih utakmica i pobeda.

Igrači Banjice posle pobede protiv Kolubare

Rođeni pobednik Dušan Kanjevac pogodio je za 2:1, gol koji je verovatno i prelomio meč u hali sportskog centra Voždovac na Banjici! Ovim golom, ali i igrom, Kanjevac je pokazao da će biti veliko pojačanje Banjice u nastavku sezone. Da li ambicije o opstanku bez baraža mogu da se pretvore u borbu za viši rang?

Da naravno, to nam je i cilj, potrudićemo se i daćemo sve od sebe da ostvarimo najbolje rezultate za naš klub.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.