Screenshot: www.amfr.ru

Današnjom pobjedom 3:2 nad ekipom Dinama iz Samare Tyumen, srpskih reprezentativaca Mladena Kocića i Miodraga Aksentijevića, približio se na korak do ulaska u finale Kupa Rusije.


Teško gostovanje u Samari Aksentijević i Kocić otvaraju loše, najprije Kocić promašuje izglednu priliku sa 7 metara, zatim primaju gol za 1:0 a niti minutu kasnije Kocić dobiva žuti karton zbog naguravanja s protivničkim igračem. No, do poluvremena njihova momčad pronalazi dovoljno snage i odhrvava se pritisku domaćina te preokreće susret na 1:3.

Drugo poluvrijeme, iako uzbudljivo, nije donijelo novih rezultatskih promjena, domaća momčad smanjila je u startu razliku na 2:3 međutim do kraja se rezultat nije mijenjao te sada obje momčadi čekaju uzvrat za mjesec dana u kojemu je Kocićev i Aksentijevićev klub u velikoj prednosti.

Podsjetimo, u prekjučerašnjem susretu između KPRF-a i Gazprom Yugre slavili su gosti iz Yugorska rezultatom 2:5 pa sada objema domaćim momčadima, i Tyumenu i Gazpromu, predstoji u uzvratima (20.2.) potvrditi odlične rezultate iz prvih utakmica kako bi se mogli boriti za titulu pobjednika ruskog Kupa u finalu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.