Sada je i zvanično, KMF Srpska od naredne sezone postaće KMF Crvena zvezda!

6. jun 2019. ostaće zlatnim slovima ispisan u kalendaru svih kojima je crveno-bela boja u srcu jer je na današnji dan KMF Srpska i zvanično promenila ime u KMF Crvena zvezda i od naredne sezone srpska futsal liga biće jača za jedno veliko ime. Na Fejsbuk stranici KMF Srpska objavljeno je zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti:

Poštovani navijači Crvene zvezde, ljubitelji sporta, fudbala i futsala obaveštavamo Vas da je registrovan Klub malog fudbala Crvena zvezda.
Na osnovu ranije dogovorenog strateškog partnerstva između KMF Srpska, FK Crvena zvezda i SD Crvena zvezda prešlo se na realizaciju naredne faze strateškog partnerstva a to je bilo promena naziva KMF Srpska u KMF Crvena zvezda. KMF Srpska je zvanično rešenjem Agencije za privredne registre pod brojem 2488/2019 dana 06.06.2019. godine promenila naziv u Klub malog fudbala Crvena zvezda sa sedištem u Ljutice Bogdana 1a, Beograd. Osnivanjem Kluba malog fudbala Sportsko društvo Crvena zvezda bogatije je za još jednu sportsku sekciju.
Zvanična promocija novog kluba i uprave KMF Crvena zvezda održaće se 20. juna u prostorijama Medija centra na stadionu Rajko Mitić. Sve informacije o planovima i radu KMF Crvena zvezda biće saopštene na zvaničnoj promociji kluba. Svim igračima, trenerima i članovima uprave KMF Srpska čestitke na dosadašnjem uspehu a sada ulaskom u veliku familiju SD Crvena zvezda na nama je da još napornije radimo i postižemo sve bolje i bolje rezultate što je u skladu sa imenom i reputacijom Crvene zvezde.
Ovim putem želimo da izrazimo ogromnu zahvalnost generalnom direktoru FK Crvena zvezda, gospodinu Zvezdanu Terziću; generalnom sekretaru SD Crvena zvezda, gospodinu Igoru Milojeviću i Delijama koji su snažno verovali u sve ovo, ukazali nam poverenje i odlučili da se formira futsal sekcija. Bez njihove pomoći ne bismo uspeli u realizaciji ovog projeka koji će zasigurno doprineti još bržem razvoju futsala u Srbiji i Evropi.
Uprava i igrači KMF Crvena zvezda svesni su odgovornosti koji sa sobom nosi crveno-beli dres i grb Crvene zvezde i daćemo sve od sebe da opravdamo ukazano poverenje igrom i rezultatima u narednom periodu. Dostojno ćemo predstavljati Crvenu zvezdu u Srbiji i Evropi.
Sa sportskim pozdravom!

Zvaničan Fejsbuk profil KMF Crvena zvezda možete zapratiti OVDE, dok Instagram stranicu možete pronaći OVDE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.