Uoči utakmice 6.kola Prve Futsal Lige Srbije između KMF “Samo Pravo” iz Zemuna i KMF “Ekonomac” iz Kragujevca, prenosimo očekivanja iz oba tabora.

Očekivanja iz KMF ,,Zemun Samo Pravo” :

Svi igraci Zemuna su spremni, nema povređenih. Imali smo priliku da se spremimo zbog reprezentativne pauze dve nedelje za ovaj meč tako da znatno spremniji ulazimo u ovaj meč.
Izuzetno poštujemo KMF Ekonomac i sve sto su gosti iz Kragujevca uradili za srpski futsal. Napominjemo da odlično poznajemo ovu ekipu Ekonomca pošto smo prošle godine vodili neizvesne borbe u obe utakmice u drugoj ligi. Nadamo se pobedi i prvim bodovima u ovoj sezoni.
Žao nam je što se utakmica igra bez prisustva publike koja neće biti u prilici da uživa u nadamo se odličnoj predstavi.

                                                                                                                                   informativna služba KMF Zemun Samo Pravo

Očekivanja iz KMF ,,Ekonomac” :

Posle veoma napornog takmičarskog ciklusa, gde smo učestvovali na kvalifikacionom turniru za Elitnu rundu UEFA Futsal Lige Šampiona, na kojem smo i pored toga što smo nastupili kao najmlađi sastav i bez prošlogodisnjih igrača ostavili odličan utisak, zatim izuzetno teških i napornih utakmica u Prvoj Futsal Lige Srbije a naročito posle utakmice sa KMF “Crvenom Zvezdom” koja je odigrana pre nepuna tri dana, od naših momaka danas u susretu protiv KMF “Samo Pravo” iz Zemuna, očekujemo da momci izvuku sve od sebe i u Kragujevac donesu ceo plen. Iako nedovoljno oporavljeni posle susreta sa KMF Crvenom Zvezdom a i oslabljeni zbog isključenja na istoj utakmici, golmana Milanović Nemanje koji je u više navrata fantastičnim intervencijama u susretu sa favorizovanim Beogradjanima, pokazao svoju vrhunsku klasu, pred našom ekipom postoji samo jedan imperativ a to je pobeda u današnjem susretu protiv Zemunaca.

                                                                                                                                                  Informativna služba KMF ,,Ekonomac”

Da podsetimo utakmica se igra večeras sa početkom od 20:00H bez prisustva gledaoca u hali Pinki!!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.