Uoči okupljanja u Trening centru u Staroj Pazovi 07.12.2019.godine, futsal reprezentacije Srbije do 19 godina a pred prijateljske mečeve sa Ukrajinom, dobili smo komentar od selektora U19 futsal reprezentacije Srbije gospodina Vladimira Jovanovića Prše.

Pozdrav za sve čitaoce Futsal Balkana .
Posle dve utakmice i polovičnog učinka protiv Slovačke i Mađarske, idemo na megdan Ukrajini.
Odigraćemo 2 meča i nadamo se da će dečaci odigrati još zrelije, pametnije i makar za nijansu bolje nego prethodnog meseca u Mađarskoj.
Na stručnom štabu je da ove momke nadograđuje na svakom okupljanju i iskreno se nadam da to radimo i drugačije, da ne kažem bolje, nego sa prethodnom generacijom.
Rade se konkretne stvari na treninzima koje mogu doprineti poboljšanju igre naše reprezentacije.
Uskoro ćemo odraditi još nekoliko selektivnih treninga i na taj način proširićemo bazu igrača.
Naravno ispratićemo i sve kadetske lige i nećemo napraviti propust da nekog talentovanog igrača ne pozovemo na par treninga i videti da li je kalibar da nosi dres sa grbom svoje zemlje.
Hvala vam što nas pratite i uskoro će biti objavljena informacija na koji način ćemo selektirati nove mlade igrače rođene 2002/03.
Sportski pozdrav!!!

Na spisku se nalaze sledeća imena:

  • golmani Ljubiša Šević (Ekonomac, Kragujevac) i Luka Đorđević (Siliko, Slovenija)
  • Igrači Branko Milenković (Radnički, Niš), Dušan Krstić (Olimp, Vrnjačka Banja), Uroš Nedeljković (Olimp, Vrnjačka Banja), Lazar Živanović (Bajina Bašta), Matija Urošević (Jastrebac), Ensar Redžović (Novi Pazar), Lazar Đorđević (Siliko, Slovenija), Luka Milošević (SAS, Zrenjanin), Andrija Marjanović (Smederevo), Ognjen Stanković (Požarevac), Aleksandar Lukić (Bajina Bašta) i Aleksandar Stanković (Požarevac).

Zahvaljujemo se gospodinu Jovanoviću, momcima želimo sreću u predstojećim utakmicama protiv Ukrajine koje su na programu 10. i 11.12.2019.godine, dok će se Futsal Balkan potruditi da da podršku futsal reprezentaciji Srbije do 19 godina kao i da isprati sva dešavanja vezana na za selektivne treninge koje je najavio selektor Jovanović vezane za momke godišta 2002/2003!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.