Ambiciozna i organizovana uprava KMF “Loznica Grad”, posle ulaska u savezni rang takmičenja, ne sedi skrštenih ruku već je ozbiljno krenula u stvaranje tima pred koji je postavila svoje visoke ciljeve. Prvi korak je učinjen angažovanjem iskusnog Slaviše Damjanovića, doskorašnjeg šefa struke KMF Jastrebac” iz Blaca.

Gospodin Slaviša Damjanović, jedan od vrsnih trenera sa ovih prostora, trener sa UEFA “B” FUTSAL licencom.koji je vodio do sada Univerzitetsku reprezentaciju Beograda, Euro Motus, KMF Banjicu i KMF Jastrebac iz Blaca srdačno je izašao u susret Futsal Balkanu i ukratko prokomentarisao svoj novi angažman.

Rado sam se odazvao pozivu koji je stigao od čelnih ljudi KMF “Loznica Grad” iz razloga što smatram da klub iz Loznice predstavlja pravi pokazatelj razvoja futsala u Srbiji. Za dve godine postojanja, klub je kao što znate, vođen izuzetno organizovana i ambiciozno upravom, stigao do Druge Futsal Lige Srbije. Na meni je da taj nagli skok futsal kulture i popularnosti futsala u ovom kraju Srbij dovedem na još viši nivo. Prepoznao sam red i organizaciju, uslove rada u klubu i veoma brzo je došlo do dogovora čelnim ljudima kluba. Znam da nas očekuje težak zadatak i posao stvaranja i uigravanju tima koji kao novi drugoligaš treba da bude kadar da kao novajlija ne predstavlja topovsku hranu već tim koji će biti za respekt u drugoligaškom karavanu i ekipa za najviše domete. Čeka nas paklen rad i zalaganje da bi smo stigli do visoko zacrtanih ciljeva od strane uprave KMF “Loznica Grad” a na osnovu kratkih utisaka nadam se uspehu. Oduševljen sam samim pristupom futsalu od strane uprave kluba, zatim uslovima kao odnosom grada Loznice prema klubu. Sa par novih igrača smatram da ćemo imati značajnu ulogu u Drugoj Futsal Ligi Srbije.

Sportski pozdrav za sve pratioce Futsal Balkana od Slaviše Damjanovića.

Futsal Balkan želi gospodinu Damjanoviću uspeh u novom klubu i da istraje u zacrtanim ciljevima!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.