Ovaj vikend rezerviran je za prijateljske utakmice između reprezentacija Slovenije i Srbije.

U prvom današnjem prijateljskom susretu Slovenija je pobijedila 4:0. Kristjan Čujec postigao je dva pogotka, Žiga Čeh i Dejan Bizjak dodali su po jedan. Izbornik Tomi Horvat, koji je prethodno bio trener Litije, debitirao je na klupi Slovenije. Slovenija je danas bila puno bolji protivnik, što su i dokazali tijekom cijele utakmice, a na vratima Slovenije blistao je Igor Bratić, braneći sve udarce Srbije. Sutra obje reprezentacije igraju još jednu utakmicu – u praznoj dvorani Tri ljiljana u Laškom utakmica započinje u 17 sati.

SNIMAK UTAKMICE (klik)

Matej Fideršek, igrač Slovenije:Trenutno nismo imali dovoljno vremena za drastične promjene u igri, bili smo dva dana zajedno i odradili tri treninga. Ovdje smo se uglavnom dogovorili kako ćemo igrati. Bili smo u pravu, posebno u obrani, u napadu smo iskoristili svoje šanse. Mislim da je naša pobjeda zaslužena. Atmosfera u momčadi je sjajna, uživamo u treninzima i utakmicama. Sutra nas očekuje teška utakmica i uređenija Srbija. Sigurno će pogledati snimke i pripremiti se na nas još bolje. Također ćemo analizirati utakmicu i pokušati popraviti i poboljšati neke stvari.

Igor Bratić, vratar Slovenije:Odigrali smo dobro, agresivno i visoko u obrani, što je Srbima stvorilo veliki problem. Zbog toga ni sam nisam imao puno muke. Brzo smo postigli gol i sve u svemu imali smo dobru realizaciju. Srbi su imali dvije teške utakmice s Hrvatima, možda zbog toga niso bili pravi. Uostalom, zaslužena pobjeda. Za sutra, ništa drugačije, idemo na pobjedu.”

Tomislav Horvat, izbornik Slovenije:
“Pobjeda je uvijek važna. Danas smo odigrali prijateljsku utakmicu, htio sam vidjeti nekoliko stvari. Vidio sam i dobio ono što sam tražio. Čestitam igračima na tome. Nema razloga da ih ne pohvalimo. Sutra je novi dan, novi dokaz. ”

Foto: futsal.si (Drago Perko)

One Comments

  • Aleksandar 19 / 09 / 2020 Reply

    Sto nesto nekaze ovaj kvazi trener Ivancic! Podguzna Musica doticnog Pavićevića

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.