Riletov povratak!!!

U okviru priprema za mečeve u Elitnoj rundi kvalifikacija, za Svetsko prvenstvo, koje će biti odigrani u Nišu od 31.01. – 05.02.2019.godine, Futsal reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice koje će biti i poslednja provera pred mečeve u kvalifikacijama pred Niškom publikom.

Pred prijateljske mečeve sa Poljskom selekcija Srbije, okupiće se u petak, 29.novembra u SC FSS u Staroj Pazovi, a selektor Goran Ivančić odlučio je da na okupljanje pozove sledeće reprezentativce:

  • golmani Nemanja Momčilović (Mostar, BIH), Jakov Vulić (Nova Pazova),
  • igrači Jovan Lazarević (Mostar, BIH), Miloš Simić (Haladaš, Mađarska), Stefan Rakić (Imperial Vet, Rumunija), Darko Ristić (Informatika, Rumunija), Dragan Tomić (Hale Goik, Belgija), Miloš Stojković (Crnica, Hrvatska), Nikola Matijević (Salines, BIH), Marko Radovanović (Slavija, Češka), Veroljub Vukadinović, Denis Ramić, Aleksandar Pavlović (Kalča, Niš), Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Strahinja Petrov (Crvena zvezda, Beograd), Pavle Pešić (FON).

Sa spiska je ovoga puta izostao nedovoljno oporavljeni Marko Pršić a na spisku nema ni Mutavdzića, Vesića, kao i od ranije Marka Perića,Madena Kocića Cipija, Miodraga Aksentijevića i  Slobodana Rajčevića dok se u tim vratio Darko Ristić, igrač Rumunske Informatike.

Prvi duel je 2.decembra u Lubinu, a drugi meč dan kasnije u mestu Jelč Laskovice. Oba meča se igraju sa početkom od 18.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.