Pred derbi 8.kola Druge Futsal Lige Srbije između KMF”Metalac Kolorado” iz Gornjeg Milanovaca i KMF “ZUFO” iz Bujanovca,  pročitajte izjave trenera oba kluba!!! :

Trener KMF “Metalac Kolorado” Gornji Milanovac gospodin Ivan Vuksanović:

Dolazi nam ekipa koja u svojim nogama ima bezbroj utakmica. Ljudi su profesionalci, u Bujanovcu su plaćeni da ekipu uvedu u viši rang. Naša mlada družina nije još u tom filmu, nekim igračima je verovatno bitniji pismeni iz matematike od ove utakmice i ja baš tu vidim nasu šansu. Mi ne moramo pobediti, igraćemo srcem, očekuje se dosta publike koja će nas nositi, pucaćemo iz svih oružja. Uživaćemo u meču i iskreno se nadam da će ,,Šumadijski rokenrol’’ pobediti “Južnjacku trubu”.
Što se tiče dosadašnjeg toka prvenstva, mišljenja sam da je najviše futsala uz nas pokazao Radnički iz Nisa i Smederevo. Ne šalim se , kažem najviše futsala, ja analiziram sve protivnike. Znate, na treningu se bavimo npr. odbranom od 4-0 ili 3-1sistema a onda me klinci pitaju ,,pa kad će neko to da igra’’. Sve dok je predstavnicima klubova na koferencijama u BG bitnije suđenje (koje je bolje od samog futsala) od ovakve teme ne piše nam se dobro!!!
Sportski pozdrav!!!

 

 

Trener KMF “ZUFO” Bujanovac gospodin Dragiša Trojanović:

Očekujem dosta tešku utakmicu znajući da ekipa Metalca teško gubi bodove na svom terenu. Imaju iskusne igrače i mlade reprezentativce, tako da ocekujem lep i lepršav futsal u Milanovcu. Mi smo prošlu utakmicu protiv Smedereva dobili što znači da u dobrom raspoloženju putujemo u Gornji Milanovac.Nadamo se dobrom rezultatu kako bi smo nastavili niz bez poraza. Igrački kadar je kompletan osim Fitim Aliju koji još jednu utakmicu pauzira zbog iskljucenja u Sopotu.

Utakmica KMF”Metalac Kolorado” Gornji Milanovac -KMF”ZUFO” Bujanovac se igra 04.11.2019. godine u Sportskoj Hali Breza u G.Milanovcu sa početkom u 20:30 časova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.