U možda najzanimljivijoj utakmici 10.kola Druge Futsal Lige Srbije u Gornjem Milanovcu, očekuje se pravi spektakl!!!

Na parketu Hale Breza u Gornjem Milanovcu, pred, po najavama i očekivanjima iz oba tabora, prepunim tribinama, sa početkom u 20:30 časova 18.11.2019.godine, biće odigrana utakmica između dve izuzetno kvalitetne ekipe, mladim sastavom KMF “Metalac Kolorado” i pravim osveženjem na futsal terenima, barem po mnogobrojnoj publici koja  prati njihove nastupe, KMF “Konjarnik” iz Beograda.

Prenosimo očekivanja iz oba tabora..

Šef struke KMF” Metalac Kolorado ” gospodin Ivan Vuksanović:

U goste nam dolazi ekipa koja je u najboljoj formi. Svaki put kada kažem da nismo favoriti, zaista to i mislim, pošto niko nema u postavi igrače godista 2000,2001. Tesko nam je da drzimo kontinuitet dobre igre 40. minuta. Fizicki smo slabiji i neiskusniji od Konjarnika, ali moramo se boriti i želimo to zbog naše publike, ali i zbog nas samih pošto puno treniramo. Očekuje nas veoma teških 40 minuta.

 

Trener gostujuće ekipe gospodin Zoran Zarić popularni Miki Konjarnik:

Ulogu farorita prepuštamo domaćinu. Idemo u Gornji Milanovac da se nadigravamo i ako može da pobedimo. Put Milanovca kreću i naši navijači i to u rekordnom broju, jedan autobus i par automobila, tako da  očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu do samog kraja i neka bolji pobedi!!!

Zahvaljujemo se sagovornicima i nadamo se da će mnogobrojna publika uživati u utakmici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.