‘Pukla je’ prva transfer bomba ove zime!

Jedan od najboljih srpskih futsalera i sada već bivši igrač kragujevačkog Ekonomca Slobodan Rajčević potpisao je ugovor sa najboljim timom Libana i trećom ekipom Azije, Bank of Bejrutom! Popularni Boba je već imao iskustva igranja u ovoj državi kada je nastupao za ekipu Al Mayedeen i osvojio šampionsku titulu pobedom nad upravo Bank of Bejrutom, a posle potpisivanja novog ugovora izneo je prve utiske za Futsal Balkan:

Proslava titule sa ekipom Al Mayedeen

Klub je na jako profesionalnom nivou, prošle godine su bili treći u azijskoj Ligi šampiona. Pre dve i po godine sam igrao u Libanu i upravo moju sadašnju ekipu pobedio u finalu, tako da me ljudi znaju još iz tog perioda – rekao je Rajčević, a zatim je nastavio:

Vasko Vujović i Slobodan Rajčević sa peharom namenjenim šampionu Libana

Naravno i Dragan Tomić je kumovao da brže dođe do saradnje između mene i Bank of Bejruta. Što se tiče Ekonomca i dalje tvrdim da je to ubedljivo najbolja ekipa na Balkanu, a i šire. Moju podršku će uvek imati, ako ne kao igrača, onda kao najvernijeg navijača! Proveo sam odličnih godinu ipo dana u Kragujevcu i ostvarili smo neverovatne rezultate. Godinu ipo dana bez ijednog poraza i nerešenog rezultata u domaćem prvenstvu! Što se tiče Lige šampiona ostaje žal za propuštenom šansom ka ostvarenju sna, a to je F4 turnir. Nadam se da klub neće odustati od ambicija i iskreno im želim da sledeće godine uspeju da se plasiraju na završni turnir. Ambicije mog novog kluba su kratke i jasne – finale azijske Lige šampiona, a zatim i osvajanje trofeja u tom takmičenju – zaključio je za Futsal Balkan Slobodan Rajčević.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.