Svi putevi vode u ‘Šumice’!

Beogradski ‘hram futsala’ biće poprište najvažnije utakmice Treće futsal lige Beograda a na teren će u ponedeljak 18. marta od 21:30 izaći igrači Konjarnika i Paleža. Ulog – prvo mesto koje će, vrlo verovatno, ta ekipa zadržati do kraja sezone jer su i jedni i drugi pokazali da su prerasli ovaj nivo takmičenja! Ovim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su domaću ekipu predstavljali legendarni trener Zoran Žigić (poznat i kao Miki Kapelo), jedan od najboljih igrača ovog ranga takmičenja Nikola Janković i Mirko Vujović predstavnik uprave ljubičaste konjice, dok su iz Obrenovca stigli predsednik Branko Bezarević i kapiten i najbolji strelac Željko Grujičić. Šta su oni imali da kažu možete videti na početku teksta, a šta nas sve čeka u ponedeljak u ‘Šumicama’?!

Najava ispred KMF Konjarnik

Čeka nas 40 minuta borbe ‘na život i smrt’! Čeka nas prelepa atmosfera jer se za ovaj meč traži karta više, kako kod domaćih, tako i kod gostujućih navijača! Čekaju nas prelepi potezi majstora magične igre na petoparcu poput Petrovića, Ristanovića, Ljujića, Vićića, Jankovića i ostalih sa jedne, a braće Grujičić, Stefanovića, zatim jednog od najtalentovanijih mladih igrača u regionu Tadića i ekipe sa druge strane! Palež će biti drastično oslabljen, bez prvog golmana ekipe Marka Roksića koji se nalazi u Kini gde je osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u PES-u i videćemo koliko će se osetiti izostanak popularnog Rokse. U prvom delu šampionata bilo je 3:3, a evo i detalja sa ove utakmice:

Na tabeli, ove ekipe deli tri boda! Konjarnik je trenutno prvi sa 25 poena, boljom gol razlikom, ali i utakmicom više, a trenutno stanje na tabeli Treće lige Beograda izgleda ovako:

1

Konjarnik

9 8 1 0 25
2

Palež

8 7 1 0 22
3

Intelektualac

8 5 0 3 15
4

Gročanski Futsal Klub

8 4 0 4 12
5

Futsal Trebinje

8 2 1 5 7
6

Bjankoneri Futsal

8 1 1 6 4
7

Oftal -C

9 0 0 9 0

U slučaju da obe ekipe imaju isti broj bodova na kraju sezone odlučiće međusobni skor, a zatim gol razlika. Za one koji nisu u mogućnosti da dođu, obezbeđen je i direktan prenos utakmice na sledećem linku:

Dakle, da rezimiramo:

Ponedeljak 18. mart 21:30

Sportski centar ‘Šumice’ 

Derbi Treće lige Beograda KONJARNIK – PALEŽ

Ulaz: 200 dinara

Za kraj, pogledajte kako je izgledao poslednji trening Konjarnika pred ovu utakmicu:

Navijači ljubičaste konjice i u video spotu najavili su dolazak na ovaj meč:

dok su gosti takođe na zvaničnoj Fejsbuk stranici istakli da je interesovanje ogromno:

Dođite i budite deo spektakla!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.