Posle nešto slabijeg starta sezone Novi Pazar se vratio na pobednički kolosek.


Tim iz dvorane ‘Pendik’ vezao je šest pobeda u prvoligaškom karavanu i tako pokazao da će i ove sezone biti jedan od najboljih timova Prve lige. Među najistaknutijim pojedincima bio je Milan Mutavdžić. Igrač koji je sada već zaštitni znak Novog Pazara i bez kog je ovaj tim teško zamisliti, govorio je za Futsal Balkan o dosadašnjem toku sezone, ali i meču protiv Ekonomca i planovima za nastavak šampionata. Za početak, pitali smo Mutavdžića za njegove utiske o sjajnoj formi u kojoj se ova ekipa nalazi:

– Utisci su da je nakon jednog turbulentnog perioda konačno sve došlo na svoje mesto. Vezali smo par pobeda, atmosfera u ekipi je sjajna, ali predstoji nam još mnogo rada da bi i dalje nastavili uzlaznom putanjom – počeo je priču popularni Mute, a zatim je našim pratiocima otkrio i koji faktori su bili ključni u pravljenju ove serije:

– Ekipa je dosta izmenjena u odnosu na prošlu sezonu, a onda je nakon prvog kola došao i novi trener, tako da je trebalo vremena da se kockice slože. To naravno nije bilo moguće bez ogromnog rada i truda koji ulažemo svi zajedno, a rezultati pokazuju da smo na pravom putu.

Novi Pazar u devetom kolu, čiju najavu možete pročitati na sledećem linku:

PRVA FUTSAL LIGA SRBIJE – NAJAVA 9. KOLA: NOVI PAZAR STIŽE U ‘JEZERO’, ‘BITKA ZA PRESTONICU’ U ‘ŠUMICAMA’!

gostuje Ekonomcu. Čini se, prava poslastica za sve ljubitelje futsala u kojoj Pazarci nemaju šta da izgube. Evo šta o tom susretu misli Milan Mutavdžić:

– Novi Pazar u svaki meč ulazi sa najvišim ambicijama, nema razloga da drugačije bude i u meču sa Ekonomcem koji je apsolutni favorit. Ipak, idemo da se “izmerimo”, da vidimo gde smo trenutno u odnosu na Kragujevčane…

O ambicijama pred nastavak sezone Mutavdžić je rekao sledeće:

– Neki planovi ove sezone su da se što bolje pozicioniramo pred plej of, a onda da pokušamo da odemo korak dalje i uđemo u finale. A onda… Nikad se ne zna… – uz osmeh je zaključio Milan Mutavdžić.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.