Futsal reprezentacija Saobraćajne policije Beograd, učestvovala je na Svetskom turniru policije i vatrogasaca na Majorci.

U konkurenciji 48 ekipa iz 40 zemalja, predstavnici Srbije osvojili su treće mesto! U grupnoj fazi takmičenja pobeđene su ekipe: Rusije, Litvanije, Holandije, Brazila i Ukrajine (koja je na kraju osvojila turnir). Pobede u osmini i četvrtfinalu dolele su borbu za finale protiv odlične ekipe iz Sant Petersburga (Rusija) koja je saćinjena od profesionalnih futsal igrača i protiv koje je bilo teško i neizvesno, ali je na kraju naš tim morao da prizna poraz koji ih je odveo u borbu za treće mesto.

U utakmici za bronzu pobeđena je ekipa BiH sa 2:0 i time je ovaj turnir za srpske predstavnike uspešno završen. Ekipu je uspešno selektirao Zoran Goluboviž i uz pomož “Sindikata srpske pilicije” i tehničku i stručnu pomoć Fudbslkog saveza Srbije odveo na ovaj vrlo značajan i prestižan svetski turnir, gde je naša zemlja i naš sport još jednom reprezentovan na najbolji mogući način.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.