Jedna od ekipa koja je obeležila jesenji deo sezone je i KMF Vranje…

Ekipa sa juga Srbije, strpljivim i organizovanim radom, iz sezone u sezonu, došli su u žižu futsal javnosti, svojim rezultatima tokom jesenjeg dela prvenstva Prve Futsal Lige Srbije. Iz tabora vranjanaca, pred početak prolećnog dela prvenstva dobili smo sažetak učinjenog u prethodnom periodu kao i očekivanja od nastavka sezone koju započinju derbijem protiv vodeće ekipe, KMF Novi Pazar.

U subotu 06.02.2021. od 19 časova dočekujemo pre svega sportske prijatelje pa nakon toga i velikog rivala…

Na osnovu pripremnog perioda i par kontrolnih utakmica mi se nalazimo u izuzetno dobrom fizičkom stanju, nemamo problema sa povredama i kartonima, tako da puni samopouzdanja u odlicnoj atmosferi čekamo subotnji DERBI.
Pazarci su u boljoj poziciji u odnosu na nas jer imaju prostora za kalkulacije u uvodnom delu prolećnog nadmetanja tako što će u prva tri-četiri kola hvatati ritam za onaj najvazniji deo a to je PLAY-OFF!
Imaju kvaliteta za to jer su kompletni od uprave preko igrača i naravno trenera koga izuzetno cenimo.
Sa druge strane mi nemamo taj luksuz, mi moramo od prvog kola ući jako u takmičarski ritam jer sem onog osnovnog cilja play-off-a želimo da probamo da napadnemo i to drugo mesto i tako eventualno u polufinalu obezbedimo prednost domaćeg terena.
Podigli smo nivo igre, nivo samog treninga i u organizacionom delu (marketing) otišli korak dalje…
Misljenja sam da je KMF Vranje na dobrom putu da opravda 20.godina svoje istorije, jer Vranje je grad futsala!!!
Pozdrav iz Vranja od Davora za sve futsal zaljubljenike i naravno za FUTSAL BALKAN.
KMF VRANJE se VOLI 💛💙!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.