U malom derbiju juga, u Vranju u okviru 13.kola Prve Futsal Lige Srbije, odigraće se susret između domaće ekipe KMF “Vranje” i KMF “Kalča” iz Niša. Veoma bitna utakmica za obe ekipe, obzirom da obe ekipe imaju isti broj bodova, tako da pobednik ide ka mirnijoj zoni play-ofa, dok poraženi iščekuje rezultate ostalih da bi eventualno zadržao borbu za bezbrižniji nastavak takmičenja. Prenosimo očekivanja iz oba tabora:

Gospodin Zoran Benić KMF “Kalča” Niš:

Pravi južnjački derbi. Utakmice između KMF Vranja i KMF Kalče su uvek bile pune naboja i međusobnog prestiža. To su uvek bili neizvesni dueli, bez obzira na jačinu ekipa. Ono što je najbitnije, utakmica će zadovoljiti pune tribine u Vranju jer svi smo ovde zbog publike i pružamo im priliku da uživaju u ovakvim susretima. U ovakvim utakmicama nema favorita. Optimisti smo svi, i domaći i gosti u ovakvim duelima. Očekujemo jako temperamentu Vranjsku publiku i nadamo se da naši igrači neće podleći pritisku. Ekipa Vranja je uvek za poštovanje na svom terenu pošto su tu poklekle i najjače ekipe. Ovo je susret dva prijateljska kluba koji uvek rado dočekuju utakmice bez obzura na ishod. Naravno da dajemo malu prednost domaćinu zbog domaćeg terena. Srećno svim akterima!!!

Gospodin Davor Tasić KMF “Vranje” iz Vranja:

U petak u 19 časova, moramo vratiti rezultatsko futsal prebijanje od strane Nišlija. To nam je bila najgora utakmica ove sezone i zbog toga ćemo se potruditi da protivniku zadamo isti udarac, istom merom!!!
Svakog protivnika poštujemo i respektujemo ali se u Vranju mi pitamo ove sezone, pa zbog toga ulogu favorita uzimamo na sebe jer znamo da od ove utakmice kreće naš cilj. Ukoliko pobedimo pitanje opstanka smo rešili i u daljem toku prvenstva trazimo još minimum 6 bodova kako bi obezbedili siguran baraž i 6.mesto.
Zato ćemo sve uraditi kako bi smo dobili Nišlije.
Vranjanci svi u halu, pošto ste uvek nas 6.-ti igrač!!!
KMF VRANJE se VOLI💛💙!!!

Sportski pozdrav iz Vranja za Futsal Balkan i sve njegove čitaoce!!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.