Uspešan dan na…

Uprkos katastrofalnim vremenskim uslovima koji su u nedelju pogodili celu Srbiju, održana je u organizaciji Futsal entuziaste Milana Grahovca, humanitarna – revijalna utakmicu za Ljiljanu i Andjelu.


Velika imena Srpskog futsala su stigla na Banjicu, mnogi su ostali zaglavljeni i nisu stigli, tako je bilo i na tribinama, gde bi bilo jos vise ljudi.
Sjajno druzenje na terenu prenelo se i posle utakmice.
Kad je mogla Ljiljana za koju se skuplja pomoć da stigne iz Borče po ovom nevremenu, nikakav problem nije predstavljao dolazak ostalih učesnika. Zahvaljujuci Fudbalskom Savezu Beograda, Ljiljana je dobila fudbalsku loptu sa potpisima svih učesnika ove revijalne utakmice.
Prikupljena su ovom prvom akcijom novčana sredstv zahvaljujući Milanovim kolegama, trenerima, selektorima, igračima na podršci zato idemo dalje, uskoro ide nova revijalna humanitarna utakmica. Milan se zahvaljuje
i sudijama Aleksiću i Vladanu Raduloviću na pomoći kao i Luki Tesanoviću na vođenju programa i utakmice. Takođe treba spomenuti USC Vozdovac i opštinu Voždovac na pomoći oko organizacije.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.