Pred današnji put Futsal reprezentacije Srbije za Finsku… Uoči revanš utakmice baraža za plasman na Svetsko Futsal Prvenstvo 2021 u Litvaniji, dan uoči polaska, selektor futsal reprezentacije Srbije gospodin Goran Ivančić potpisao je u Staroj Pazovi u prostorijama Sportskog Centra FS Srbije, novi ugovor sa FS Srbije, na osnovu koga je produžena saradnja i selektor Ivančić će u narednom periodu od 2 godine voditi futsal reprezentaciju Srbije.

Koordinator FS Srbije za futsal, gospodin Bojan Pavićević, istakao je da ovim dogovorom nastavka saradnje, ukazuje, ispred FS Srbije, gospodinu Ivančiću puno poverenje u stručnost, rad, kao i zahvalnost za sve što je učinio za napredak futsala u Srbiji što su pokazali i dosadašnji uspesi ove nacionalne selekcije Srbije.

Selektor Ivančić se za protekle četiri godine dokazao kao vrsni stručnjak i odlično rešenje na mestu šefa stručnog štaba reprezentacije Srbije. Inače Srbija zauzima trenutno peto mesto sa 2036.557 bodova dok je do skoro držala istorijsko četvrto mesto na rang listi UEFA a na rang listi FIFA je 14.-ta i samo korak je deli od učešća na FIFA Futsal Šampionatu, gde će učestvovati samo 6 selekcija iz Evrope. Nakon EP u Sloveniji uspešno je izvršena smena generacije.

Podsetimo, Srbija je 06.11.2020.godine u prvoj utakmici baraža za plasman na SP pobedila Finsku u Kragujevcu sa 1:0, a revanš duel odigraće se u sredu, 09.12.2020.godine od 17.15 po našem vremenu u finskom gradu Vanta.

Srećno “Orlovi”!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.