Uprava KMF “ZUFO” sa istim ambicijama, sudeći po pojačanja u timu, ulazi u novu sezonu 2020 /2021 godine Druge Futsal Lige Srbije..

Posle Viktora Vasića koji je u klub iz Bujanovca stigao iz Winter Sporta novo pojačanje stiže iz prvoligaša KMF “Vranje”. Reč je o bujanovčaninu Milošu Dimitrijeviću koji je posle jedne sezone provedene u Vranju, odlučio da se vrati u Bujanovac.

Ukratko prenosimo komentar Miloša Dimitijevića:

Najpre da se zahvalim Futsal Balkanu na interesovanju u vezi mog novog angažovanja i svemu što radi u cilju napretka i podizanja svesti o futsalu kao po meni sportu koji će tek doživeti još veću ekspanziju na ovim prostorima u odnosu na fudbal.

Naime sa velikog fudbala prešao sam na futsal 2016. godine u lokalnom klubu BSK. Godinu dana kasnije potpisao sam za ZUFO u kojem sam igrao zapaženu ulogu kod poznatog i odličnog trenera Vojkana Vukmirovića. Bili smo hit prve sezone u drugoj ligi, i nažalost ispali u dvomeču za Prvu Futsal Ligu Srbije od ekipe KMF “Vranje” u koju sam potom prešao pošto mi je bio imperativ da se okušam u prvoligaškim vodama. Posle godinu dana provedenih u Vranju, odličio sam se za povratak kući u Bujanovac u tim ZUFO . Svidele su mi se ambicije ekipe, kao i uslovi u klubu. Mislim da ekipa ima kvalitet za mesto među prve 3 ekipe naročito posle dolaska Viktora Vasića iz Winter Sporta, uz najiskusnije, golmana Milenkovićaa, zatim Cvetanovića i ostale te sam zbog toga siguran da ću se veoma brzo uklopiti i dati veliki doprinos u borbi za viši rang.

Sportski pozdrav za sve ljubitelje futsala od Miloša Dimitrijevića!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.