Ekipa Sensei je zasluženo osvojila deseti jubilarni turnir u Pančevu, pobedivši u finalu najveće iznenađenje turnira ekipu A8.

Posle sjajnih utakmica u četvrtfinalu, gde su u 3/4 odlučivali penali, gde je takmičenje na turniru završila ekipa Sinda sastavljena od reprezentativaca naše zemlje stigli smo do finalne večeri.

U prvom polufinalu sastali su se ekipe Svadbeni saloni Javor i Anđelina predvođena proverenim futsal igračima Inajetovićem i Stojkovićem, protiv najvećeg iznenađenja turnira ekipe koja je uvek bila i biće tvrd orah svakome, ekipa A8.

Iako su veći deo utakmice kontrolisali posed igrači Svadbenog salona Javor i Anđelina nisu uspevali da stignu do gola raspoloženog golmana Ljubića. Ekipa A8 je čvrstom odbranom kontrolisala ritam, a iz brzih kontri je stizala do izglednih šansi, a jednu takvu na početku zadnjeg minuta u gol je pretvorio jedan od najboljih igrača turnira Starčević. Ipak tada Svadbeni saloni Javor i Anđelina kreću na sve i ništa i stižu do izjednačenja golom u poslednjoj sekundi meča.

Finalistu su odlučili penali, a u toj penal lutriji opet je golman ekipe A8 izašao kao pobednik, uz sigurnu realizaciju svojih saigrača Galića i Jovanovića.

U drugom polufinalu sastale su se ekipe Restoran Beli narcis predvođene reprezentativcom Srbije Petrovom i članovima KMF Zemun Lekićem, Ramadanijem, protiv ekipe Sensei koja je samo da podsetimo u 1/4 finalu savladala Sind.

Ekipa Sensei je odigrala perfektnu utakmicu kao i ceo turnir i zasluženo slavila sa 4:0, svi pojedinci su dali svoj doprinos a jedan od najboljih bio je Marko Milošević dojučerašnji igrač Valjevskog Rb-a.

U meču za treće mesto viđena je prava goleada a na kraju je ekipa Svadbeni saloni Javor i Anđelina slavila sa 9:5 protiv ekipe Restoran Beli narcis.

U velikom finalu viđena je velika borba ali je ekipa Sensei predvođena najboljim igračem turnira Nemanjom Jevtićem zasluženo slavila sa 3:0, protiv fenomenalne ekipe A8 koja je pokazala veliki trud, zalaganje i drugarstvo iz čega je proizašao i ovaj uspeh.

Najbolji pojedinci turnira su:

Najbolji strelac – Marko Pršić (Sind)

Najbolji golman Stevan Ljubić (A8)

Najbolji igrač – Nemanja Jevtić (Sensei)

Futsal Balkan je kao medijski pokrovitelj ispratio kompletan tok turnira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.