Da le će ove zime “4. Međunarodni futsal Božićni turnir” u Šapcu oboriti prošlogodišnji rekord i postati ekipno i nagradno najjači turnir u regionu pokazaće nam predstojeći dani.Šabac poznat po čivijašima, trgovcima ali i po velikom Božićnom turniru, i ove godine će biti magnet za sve ljubitelje futsala.

Pobednik 3. Međunarodnog futsal Božićnog turnira ekipa “Bemix-Trebinje” 

Već po navici, najbolji futsaleri kreću ka Šapcu gde bi po nepisanom pravilu od 20. decembra trebao početi jedan od najbolje organizovanih turnira i turnir sa najvećim nagradnim fondom u našem regionu, pošto “Mali Pariz” postiže rekorde iz godine u godinu.
Naime nakon prva tri izdanja, koja su prevazišla sva očekivanja, centar magične igre na petoparcu ponovo se seli u ŠABAC!!! Nadamo se da eventualno pomeranje termina odigravanja turnira neće omesti ovaj prestižni događaj da prevaziđe prethodni 3. “Međunarodni futsal Božićni” turnir. Čivijaši su spremni za turnir u Šapcu a interesovanje bi trebalo da bude nikad veće!!! A kako i ne bi bilo kada je prošlogodišnje izdanje ušlo u anale kao jedan od najbolje organizovanih turnira u regionu sa rekordnim brojem ekipa u svim konkurencijama i rekordnim nagradnim fondom koji do sada nije viđen na ovim prostorima.
Svi sa nestrpljenjem očekuju da li ce organizatori dobiti saglasnost za organizaciju turnira, zbog situacije sa pandemijom Covid 19. Uskoro vise informacija tel.066247100 i 066447108.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.