Sve je spremno za početak…

U Novim Banovcima sve je spremno za početak “4.HUMANITARNO-MEMORIJALNOG FUTSAL TURNIRA MARKO ZOGOVIĆ”!

Kao i prethodnih godina u Novim Banovcima nastavlja se sa tradicijom, tradicijom koja ne čini samo podsećanje na nekoga i obeležavanje određenih datuma već i postavljanje temelja za budućnost naraštaja i osećanja vrednosti. Zbog svega toga, organizatori ovog futsal spektakla su pored uspomene na prerano preminulog Marka Zogovića, uz futsal kulturu, odlučili da svake godine prošire vidike, tako da od samog početka turnira možemo prisustvovati nadmetanju najmlađih sportista, kulturno-zabavnog programa kojim se čuva nasleđe i ono što je u ovim vremenima najpotrebnije, očuvanje ljudskosti kroz veliku humanitarnu akciju.

Prijave za “4.HUMANITARNO-MEMORIJALNI FUTSAL TURNIR MARKO ZOGOVIĆ” su u toku i svoje ekipe za učešće na turniru možete prijaviti do 26.06.2022.godine.

Početak turnira je predviđen na Vidovdan 28.juna a učesnici će se boriti za nagradni fond od 450.000 dinara. Nosilac krune najboljeg u Novim Banovcima će osvojiti 300.000 dinara, za drugoplasiranu ekipu je predviđen ček u iznosu od 100.000 dinara, dok će trećeplasirana ekipa morati da se zadovolji sa 50.000 dinara.

Kotizacija za učešće iznosi 10.000 dinara

Telefon za informacije i prijave:

+381(0)63/531-236 Zoga

Futsal Balkan će medijski propratiti ovaj turnir a po rečima organizatora biće obezbeđen i direktan prenos završnice turnira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.