Drugo kolo  3. Zimskog malonogometnog turnira u Donjem Vakufu ulazi u svoju završnicu, a publika u Sportskoj dvorani ima priliku uživati u potezima futsal majstora iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i efikasnosti ekipa.

Ekipa “Elektra Omerinović” na otvaranju jučerašnjeg dijela programa ubjedljivo je savladala “Caffe Trend” sa visokih 8:0 i najavila visoke domete na ovogodišnjem turniru. Osim ove utakmice odigrana su još dva meča, a sastali su se “3D Intermezo” Novi Travnik i “BP ABA” (3:3), “TR Land” Voljevac i “Općina Donji Vakuf” (8:3).

Fitness centar Travnik

Četiri utakmice odigrale su se večeras, a sigurne pobjede zabilježili su sastavi Fitness centra Travnik i Šumarija Donji Vakuf. Neizvjestan rezultat viđen je u mečevima “EM Kero Bugojno” – “Sokolina” (4:3) i FK Radnik – MZ Šeher (4:5).

Utorak će biti slobodan dan jer planirani susreti 3.Zimskog malonogometnog turnira odgađaju se za srijedu, 15. januar, a u njima se sastaju Euroelegant – Nasup d.o.o. Jajce, El Toro – Gotiva, Rudnik uglja Gračanica – FK Radnik i Novi Travnik – Caffe Antik.

Organizatori turnira su FK Radnik Donji Vakuf i JU Centar za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf,a generalni pokrovitelj je Općina Donji Vakuf. Medijski partner dešavanja je portal Futsal Balkan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.