Večeras dobijamo pobednika jubilarnog…

Nakon 8 večeri dobrog futsala, večeras nas u Jošavci očekuje finalno veče “25. VIDOVDANSKOG TURNIRA JOŠAVKA 2021″!

Već u 18:20 časova nas očekuje drugo polufinale u kategoriji veterana između ekipa “KMF Policajac” i “FC Salines Tuzla”.

Podjsećamo da je ekipa Točiona kod Tepe” prvi finalista u kategoriji veterana.

Od 19:00 časova nas očekuje Kulturno-umjetnički program gdje će nastupati KUD “Miloš Dujić” Čelinac.

Prva polufinalna utakmica u kategoriji seniora će početi od 20:00 časova, a sastaće se “KMF Ljubić” i “Točiona kod Tepe”, dok će drugu polufinalnu utakmicu igrati ekipe “Vujević Bau Vupertal”, predvođene reprezetativcima BiH Darkom Dekom Milanovićem i Davorom Arnautovićem, i domaća ekipa “Disko Bolero Jošavka” za koje nastupaju većinom igrači “KMF Čelinac”.

Dok budemo čekali finale veterana, humanitarna organizacija Srbi za Srbe napraviće humanitarnu akciju kroz igru “Penal iz bloka”.

Nakon “Penala iz bloka” očekuje nas finalna utakmica veterana.

Po završetku finalne utakmice veterana, imaćemo drugu humanitarnu akciju za pomoć našem sugrađaninu Ranku Jokiću, gdje će publika kupovinom kupona od 1KM učestvovati u nagradnoj igri (u kojoj ih očekuju razne nagrade) a sva sredstva prikupljena od prodaje kupona će biti proslijeđena za liječenje Ranka Jokića.

Poslastica večeri nas očekuje oko 22:45 časova, kada ćemo nakon finalne utakmice seniora dobiti i pobjednika “25. VIDOVDANSKOG TURNIRA JOŠAVKA 2021” koji će u svoje vitrine odnijeti prelazni pehar i ček u vrijednosti 3.000 KM.

Ujedno da napomenemo da je odlični organizator obezbedio i TV prenos završne večeri turnira, koji možete pratiti na portalu Micro mreža.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.