Kreće četvorka i u…

Kada ste pročitali Gornje Stuplje sigurno ste pomislili na jednu reč: “kapiten”. Bili ste u pravu ako ste pomislili na već legendarnog kapitena i nosioca igre futsal reprezentacije Srbije Marka Pršića koji je rodom iz Aleksandrovca. Kapiten kapitenski, a organizatori “19.Tradicionalnog noćnog turnira u malom fudbalu Gornje Stuplje” ne žele da iznevere svog sugrađanina i spremaju veliku futsal feštu. Naravno da će Marko Pršić biti najveći “magnet” ovog događaja, ali i glavna uzdanica organizatora, mada sudeći po svemu, najveća uzdanica turnira biće tradicija koja je, iskustveno gledajući, iz godine u godinu zahvaljujući izvrsnoj organizaciji, čini ovaj  turnir sve više konkurentnijim na futsal sceni letnjih turnira. Zbog toga da pređemo na ono što nas očekuje u desetak dana takmičenja.

Marko Pršić kapiten futsal reprezentacije Srbije 

Od 16. do 26. juna u Gornjem Stupnju, održaće se veliki 19. po redu, tradicionalni “Noćni turnir u malom fudbalu Gornji Stupanj 2022″.
Prijave ekipa traju do 15.juna, a turnir počinje dan kasnije. Igra se po sistemu četiri igrača na terenu plus golman, dok je kotizacija po ekipi 6.000 dinara.

Majstore petoparca očekuje veliki nagradni fond:

-najboljoj ekipi pripada 1.000 evra, druga će osvojiti 500 evra, treća 250 evra, a ona koja bude četvrta izbrojaće 100 evra.

Naravno da vredne nagrade očekuju i najboljeg strelca, golmana i igrača.

Očekuje se nastup najmanje 30 najkvalitetnih ekipa iz Rasinskog okruga i šire, kažu organizatori koji ovom prilikom pozivaju sve futsalere, fudbalere i ljubitelje malog fudbala da dođu u ovo selo i uživaju obzirom da najavljuju bogat sportski i zabavni program za vreme trajanja turnira.
Pokrovitelj turnira je opština Aleksandrovac, dok je organizator Mesna zajednica Gornji Stupanj.
Brojevi telefona za prijavu su: 062/1933-695, 064/2722-101, 069/3761-360 i 062/767-720.

Futsal Balkan će biti medijski partner i ovog turnira koji ćemo zajedno sa vama ispratiti do završetka.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.