4. “Galenika Kup” ulazi u…

Dlanove posetilaca ove prohladne treće večeri Galenika Kupa zagrejale su futsal kreacije igrača čiji su đonovi zagrejali beton terena “Pačija Škola” na Novoj Galenici u Zemunu. Galenika Kup ulazi u samu završnicu…

Ukratko tekst:

Jedan od favorita KMF HRAM, i pored odličnih partija, nije uspeo da se plasira u dalji rang takmičenja. Nakon bolje odigrane utakmice, ekipa *NEST* je zauzela drugo mesto u grupi G, dok je prvo mesto u grupi G, pripalo ekipi *MNOGO BODOVA*
Večeras je takođe završena grupa H, i saznali smo koje su se dve ekipe plasirale dalje. Ovog puta prvo mesto zauzela je ekipa *KMF KRALJEVIĆEVO KAČAREVO*, koje je iznenadila Zemunce koji su loptu 5 puta morali vaditi iz mreže. Drugo mesto pripalo je ekipi *ATINA* koja je i ove godine opravdala očekivanja.
Sutra nas čekaju teški i zanimljivi mečevi, koji nas vode u borbu za prvo mesto na tabelama. Najzanimljiviji meč, koji svi željno iskčekuju je meč između ekipa *GRIZLI* i *FONTANA*. Uskoro ćete čuti detaljnije.

Rezultati 12 utakmica treće večeri Galenika Kupa:

-ZSS AERODROM : GORNJI GRAD 4:2
-BIBLIOTEKA : MONZA 1:2
-MNOGO BODOVA : ORLOVI RANO LETE 5:0
-NIKOTIN : ŠTRUMFOVI 6:3
-FONTANA : DIVIS NEKRETNINE 4:1
-ALTINA : MUNJE 2:0
-JUŽNI VETAR : KAFE KLUB JEŽ 4:1
-DRUGARI OKTAGON : ŠPAJZ 3:1
-JAKO SPORO : NEST 2:2
-KMF HRAM : OFTAL L 1:3
-MIRIS DUNAVA : KRALJEVIĆEVO 1:5
-OBALA SLONOVAČE : ATINA 0:4

Utakmice koje su odložene u ponedeljak 31.05.2021. godine zbog vremenske neprilike biće odigrane u petak 04.06.2021. godine sa istim rasporedom a na rasporedu su sledeći mečevi:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.