SPUŠTENA ZAVESA NA “25. VIDOVDANSKI TURNIR JOŠAVKA 2021”

Stefan Tepic i Srđo Ivanković priredili spektakl u Jošavci, koji je izazvao veliko oduševljenje kako Jošavljana tako i publike iz cijele regije na ovom jubilarnom izdanju turnira u Jošavci.

Nakon 9 dana dobrog futsala u Jošavci je završen 25. VIDOVDANSKI TURNIR JOŠAVKA 2021.

Ove godine, učešće je uzelo 35 ekipa u dve kategorije, 29 seniorskih te 6 ekipa veterana.
Ovogodišnji pobednik u kategoriji seniora je ekipa “Vujević BAU Vupertal” za koju su nastupali najbolji futsaleri regije i šire, predvođeni reprezetativcima BiH Darkom Milanovićem i Davorom Arnautovićem.
U odličnoj finalnoj utakmici, pred oko 1500 gledalaca rezultazom 4:3 savladali su ekipu “Točiona kod Tepe”, za koju su nastupali igrtači “KMF Sokrates” pojačani sa nekoliko igrača futsal kluba Borac.

Za najboljeg igrača u kategoriji seniora proglašen je Vladimir Džombić iz ekipe Vujević BAU, najbolji golman je Ognjen Blagojević iz ekipe Točiona kod Tepe, dok je za najboljeg strelca proglašen Dejan Živković iz ekipe KMF Ljubić.

Zanimljivo je bilo i u kategoriji veterana, gde je ekipa “Točiona kod Tepe” rezultazom 5:1 savlada Futsal Klub Salines iz Tuzle.
Za najboljeg igrača proglašen je igrač koji je do sada odigrao svih 25 Vidovdabskih turnira u Jošavci, Nebojša Jovanović, titulu najboljeg golmana je odneo Davor Divković iz ekipe Futsal Klub Salines, dok je najbolji strelac bio Aleksandar Radujković iz ekipe Točiona kod Tepe.

Ovim putem organizator se zahvaljuje sportskim prijateljima iz Tuzle, Futsal Klub Salines Tuzla City, što su bili deo ove Jošavka futsal priče.

Takođe, veliku zahvalnost i generalnom sponzoru “RAKICA KOP”, Goranu Miloševiću kao i Draganu Jankoviću Jankuli i ostalim sponzorima koji su nas podržali.

Ujedno i veliko hvala i vernoj publici koja se potrudila da svih 9 dana tribine budi popunjene do poslednjeg mjesta i nadamo se da su uživali.

I šta reći sem, vidimo se na leto 2022.godine na “26.Vidovdanskom Turniru Jošavka” uz još lepšu priču i uz Futsal Balkan kao medijskog partnera turnira.

Najbolji igrač turnira Vladimir Đzombić:

Najbolji golman turnira Ognjen Blagojević:

 

Najbolji strelac turnira Dejan Živković:

Najbolji golman turnira Davor Divković (Veterani):

Najbolji igrač turnira Nebojša Jovanović (Veterani):

Najbolji strelac turnira Aleksandar Radujković (Veterani):

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.