Magična igra na petoparcu stigla je u Ćupriju!

Turnir sa najvećim nagradnim fondom u Srbiji počeo je na spektakularan način! Prvog dana odigrane su tri utakmice – jedna revijalna i dve takmičarske! U revijalnom meču sastale su se ekipe Leposavić i Bijeljina, a ekipa iz Leposavića slavila je rezultatom 6:5.

Odmah posle ovog meča počeo je i takmičarski spektakl, a na terenu su bile ekipe Mister hil i Roto print, odnosno Dizajn studio i Petko gradnja. Publika u hali ‘Ada’ mogla je da vidi čak 20 pogodaka, a postignuti su sledeći rezultati:

Mister hil – Roto print 5:7

Dizajn studio – Petko gradnja 3:5

Na terenu su između ostalih bili i reprezentativci Srbije, Jovan Lazarević i Marko Radovanović,  koji su uz pomoć tandema iz Sopota Marko Simeunović – Božidar Simić upisali prvi trijumf u ‘grupi smrti’!

Prvog takmičarskog dana pobedu je ostvarila i ekipa Petko gradnje.

Drugi dan počeo je mečevima mlađih kategorija, nastavio se veteranima, a u udarnim terminima igrali su seniori. Evo i svih rezultata:

04/05 Lavovi S’ Moravu – Pink Panter 3:12

02/03 Pekara Despasito – Tim ekstra 4:2

veterani Miki 097 – Apoteka Pinus 1:2

seniori Visoka Medicinska Škola – ‘N.N’ 4:8

seniori Kafe Tajm aut – Kafe Vagon 6:2

Prvi meč seniorske konkurencije drugog dana turnira doneo je sudar prošlogodišnjeg polufinaliste Visoke Medicinske Škole (završili četvrti na prošlogodišnjem turniru) i ‘vrtića’ pod nazivom ‘N.N.’. Mnogi su očekivali laku pobedu Medicinara, a kada je ovaj tim poveo sa 1:0 delovalo je da će se tako nešto i ostvariti. Ipak, tada ‘dečurlija’ koja nastupa za mladi tim Ekonomca pali u veću brzinu i stiže do velikog trijumfa! Briljirao je Stojčevski kreator het trika, a podržali su ga i Milosavljević sa dva gola i Vranić, Marinković i Vasić sa po jednim pogotkom.

U drugom meču dana Kafe Tajm aut opravdao je ulogu favorita i slavio je protiv još jednog kafea – Vagon rezultatom 6:2. Tim koji predvodi igrač Jastrepca Cvetanović, u laganom ritmu rešio je ovaj susret i potvrdio da će biti jedan od favorita za samu završnicu.

Trećeg takmičarskog dana, u ponedeljak 10. decembra, očekuju nas sledeće utakmice:

17:00 (04/05) Varioci 2MD Gradnja – Dizajneri

18:00 (02/03) Doktori – Ministri

19:00 (veterani) Delije – Indeks turs

20:00 (seniori) FAM – Agro Vesna

21:00 (seniori) Koton print – VIP Samer klub

Očekuje nas još jedan uzbudljiv takmičarski dan, a centralni meč biće još jedan iz ‘grupe smrti’ koji će odigrati Fakultet za menadžment (FAM) i Agro Vesna. Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok spektakla iz sportske dvorane ‘Ada’ u Ćupriji.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.