Hram futsala u srcu Šumadije, koji je iznedrio…

Posle godinu dana pauze, vraćamo se na 23. po redu, tradicionalni  LETNJI FUTSAL TURNIR “MALE PČELICE 2021”!!!

Male Pčelice u Kragujevcu, gradu poznatom po tome što je u njemu prve futsal korake načinila plejada vrsnih futsalera, vezane su za pojam bez kojih mnogi od njih ne bi bili primećeni i ne bi im bila pružena šansa za uspeh na futsal sceni u Srbiji ali i na internacionalnim paketima.

Ove godine, posle pauze zbog epidemije Covid-19, očekuje nas 23.izdanje svima nadaleko poznatog turnira “Male Pčelice” u istoimenom naselju u Kragujevcu. Nova prilika za neke nove naraštaje da stanu naspram, po najavama organizatora, reprezentativcima i internacionalcima koji se očekuju u velikom broju, nova prilika za publiku željnu futsal majstorijama da uživa u svakom trenutku provedenom na turniru!

“Male Pčelice 2021” tradicija koja traje i nikada nije izneverila. Veliki nagradni fond očekuje učesnike, još bolja organizacija, ako se to može učiniti u odnosu na prethodna izdanja i puno zabave i uživanja!

Zato požurite sa prijavama za ovaj prestižni turnir u Kragujevcu a Futsal Balkan će kao i uvek do sada medijski prostor odvojiti za ovaj futsal spektakl!

Prijave ekipa i informacije na telefon:

+381601511988 (Vuk).

Kotizacija za učešće iznosi 10000 dinara, prijava ekipa je do 10.07.2021.godine, žreb je zakazan za 11.07.2021.godine a početak ovog Šumadijskog spektakla je planiran za 12.07.2021. godine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.