Ono što su kuglice i ždrijeb nagovijestile još tamo na izvlačenju prije tjedan dana, moguće finale božićnog malonogometnog turnira u Makarskoj između gotovo kompletnih momčadi Novo Vrijeme Apfela i Vrgorca, to se i ostvarilo.

 

„Vila Bili“ i „Gradska Kavana Romana“, ekipe sastavljene redom od igrača Vrgorca i Novog Vremena, trenutno prvoplasirane i drugoplasirane momčadi I HMNL večeras s početkom u 20 sati kreću u završni obračun iz kojega će pobjednik izaći sretniji za 30 000 razloga u kunskoj protuvrijednosti.

Dovoljan je jedan pogled na sastave kako bismo shvatili kakav se spektakularan obračun sprema večeras pod krovom dvorane u Makarskoj. S jedne strane igrači HMNK Vrgorca, Martinac, Pervan, Kraljević, Babić, Suton, Jurjević…pojačani sa dvojcem koji trenutno u dresu Olmissuma žari i pali Drugom HMNL Jug, Pavićem i Perišićem te iskusnim vratarom Zrinjskog Skuhanom a s druge strane aktualni prvaci Hrvatske i nedavni sudionici Elitne runde Lige Prvaka u futsalu, Bašković, Herceg, Kazazić, Vuković, Musinov, Bajrušović pojačani sa Zorom, iskusnim liscem Stankovićem i povratnikom iz Italije Jelavićem.

 

Usudimo se reći krema hrvatskog futsala, gotovo kompletne obje momčadi s vrha Prve HMNL za zasigurno jedno od najjačih finala malonogometnih turnira koji se u igraju u zimskoj pauzi  i garanciju da će publika imati što vidjeti i uživati večeras u Makarskoj dvorani s početkom u 20. sati.

 

Napomenimo i to da se u predigri finalne utakmice odigrava i ona za treće mjesto i 3000 kuna nagrade, gdje će snage odmjeriti ekipe „Pivo u boci“ sastavljena od domaćih, nogometaša  Jadrana iz Tučepi te „CB Ankora Jako Sport“, ekipa koja se ljetos okitila titulom osvajača prestižnog Torcida Kupa a koja je sinoć do posljednjeg trenutka „mučila“  momčad Romane. Također, čeka nas i finale „mini Makarane“, utakmica najmlađih igrača s Rivijere, onih uzrasta U9 a u kojoj će snage odmjeriti budući nogometaši NK Jadrana iz Tučepi i makarskog Zmaja.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.