Nakon duže pauze u…

Turnir u malom fudbalu koji je uspostavljen odmah po završetku izgradnje SC Požarevac, biće ponovo održan posle nekoliko godina pauze.

“SC Požarevac”

Letnji futsal turnir”Požarevac 2016″

Na prelepom stadionu malih sportova, u organizaciji samog SC Požarevac a u saradnji sa KMF “Požarevac”, ponovo će se najbolji fudbaleri i futsaleri boriti za vredne nagrade.

-Prijave ekipa traju do 23.juna, a izvlačenje parova je zakazano za dan kasnije.

-Početak turnira predviđen je za 25.06.2022.godine.

Prvo mesto donosi pobedniku lepih 600.000 dinara,

poraženi u finalu dobija 300.000 dinara,

dok će trećeplasiranoj ekipi pripasti ček od 100.000 hiljada.

Pokrovitel turnira je Grad Požarevac, dok će finalno veče biti upotpunjeno i dodatnim mečevima mlađih kategorija i veterana iz Požarevca a završnica ove očekivano velike futsal manifestacije, biće održana na veče Ivandanjskog vašara 07.jula. Očekuju se prepune tribine stadiona malih sportova, jer u Požarevac već sada stižu potvrde o dolasku najvećih majstora magične igre na petoparcu i mnogobrojnih sadašnjih i bivših reprezentativaca u futsalu. Obzirom da se u neposrednoj blizini terena nalazi i Hala Sportova SC Požarevac, takmičari i publika ne treba da razmišljaju o vremenskim prilikama.

Telefoni za informacije i prijave ekipa:

+381(0)66/38-66-22 

+381(0)12/555-177

Futsal Balkan će medijski učestvovati i na ovom turniru i propratiti ceo njegov tok, dok takođe postoji i mogućnost direktnog prenosa završnice turnira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.