Tradicionalni turnir…

Veliki tradicionalni noćni turnir “Požega-Rampa”  će biti skup ljubitelja futsala i poprište borbe za najboljeg na ovom prestižnom turniru, koji se četrnaestu godinu održava u Požegi. Mesto u Zlatiborskom okrugu, raskrsnica svih puteva, dugogodišnji centar turnira na futsal mapi, ove godine biće u periodu od 15.07.2022.godine do 25.07.2022.godine, već po tradiciji, domaćin ekipama iz šireg regiona, koje će se sem za prestiž i priču da su osvojili popularnu “rampu”, nadmetati i za vrednu novčanu nagradu u seniorskoj konkurenciji. Turnir se igra u dve faze. Nakon prve grupne faze koja se igra po bod sistemu uslediće utakmice eliminacione faze na čijem kraju ćemo dobiti u velikom finalu pobednika ovogodišnjeg turnira i osvajača nagrade u iznosu od 200.000 RSD.

Pored novčane nagrade obezbeđene su nagrade i za najboljeg strelca, igrača i golmana.

Očekujemo veliki broj prisutnih ljubitelja magične igre na petoparcu, obzirom da će pored najstarijih futsalera na turniru učestvovati i ekipe sastavljene od igrača mlađih od 21 godine, za koje uplata po ekipi iznosi 5.000 dinara, dok će za učešće na “Turniru mlađih kategorija”, igrača rođenih 2006. i mlađi, prijava ekipa biti besplatna a za nosioce titule najboljih među najmlađima obezbeđeni su pehari.

Kotizacija za učešće seniorske ekipe na turniru: 10.000 RSD

 

Informacije o turniru i prijave vaših ekipa možete dobiti na telefon jednog od organizatora turnira: +381 63/108-17-05 (Milić Cvijović) ili u frizerskom salonu “CVIJO” najkasnije do 12.07.2022. godine.

Takođe sve informacije i praćenje toka turnira možete pogledati na Facebook stranici FK “RAMPA” Požega kao i na Futsal Balkan-u koji će biti medijski partner ovog poznatog turnira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.