Tradicionalni turnir malog fudbala u Prijedoru ulazi u završnicu, a nakon utakmica odigranih večeras poznata su imena koja će pokušati doći do samog kraja, osvojiti pobjednički pehar i novčanu nagradu od 4.000 KM.

Rasplet četvrtfinalnih mečeva otvorile su ekipe Kafe Boem i Hatinac, a sigurnu pobjedu i prolazak u polufinale Kafe Boem osigurao je već do poluvremena sa tri pogotka. Rezultat na kraju susreta bio je 5:0.

Kafe Boem                                                                                Foto:D.R.

U drugoj utakmici programa sastali su se Rudprom i Melifera Novi Grad koja nije uspjela pružiti značajniji otpor (4:0) novom polufinalisti.

Rudprom                                                                                 Foto: D.R.

Ujedinjena Srpska i Black & White priredili su najneizvjesniji dvoboj večerašnjeg programa. Nakon regularnog vremena putnik među četiri najbolje ekipe nije se znao. Rezultat 1:1 odveo je meč u penal seriju u kojoj više sreće i koncentracije imaju futsaleri Black & White sastava (6:5).

Black & White                                                                         Foto: D.R.

Posljednji meč četvrtfinala donio je eliminaciju aktuelnog šampiona Petog Neplana pa će turnir narednog vikenda dobiti novog pobjednika. Prošlogodišnje osvajače iz borbe za titulu eliminisali su momci iz Udruženje navijača “Grobari Prijedor” sa 3:0.

Završnica ovog tradicionalnog turnira igraće se sljedećeg vikenda, a polufinalni parovi su:

Kafe Boem – Rudprom
Black & White – Udruženje navijača “Grobari Prijedor”

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.